25n
25N
25N

Sanitat licita les obres del nou Hospital de Dia i el servei d'oncologia de l'Hospital de Xàtiva

Sanitat licita les obres del nou Hospital de Dia i el servei d'oncologia de l'Hospital de Xàtiva
06/11/2020 -

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha publicat la licitació de les obres del nou Hospital de Dia i el servei d’oncologia de l’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva.

Les obres que es duran a terme consisteixen en una reforma completa d’un espai situat al costat de les urgències de l’hospital, que en aquest moment es troba sense ús específic.

L’hospital compta ara amb un servei d’hospitalització de dia i un servei d’oncologia i hematologia que estan situats en la sisena planta. Amb les obres, es millorarà la prestació assistencial d’aquests serveis en millorar les instal·lacions. A més, la superfície del futur Hospital de Dia és de 840 m.

Per a això, la Conselleria de Sanitat invertirà més d’1,2 milions d’euros i s’estima que el termini d’execució de les obres siga de 8 mesos, per la qual cosa està previst que a la fi de l’any que ve hagen finalitzat les obres.

Quant al servei d’oncologia, disposa dels espais necessaris per a donar resposta assistencialment, com és admissió, extracció sanguínia, sala d’espera intermèdia, 4 consultes d’oncologia, control i administració de tractaments. A més, comptarà amb 34 llocs per a tractament: 25 en butaques i 9 llits, una d’elles aïllada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − tres =