25n
25N
25N

Sanitat invertirà més de 3 milions d'euros en el Departament de Sagunt en dos any

Sanitat invertirà més de 3 milions d'euros en el Departament de Sagunt en dos any
03/11/2016 -

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública té previst invertir en el Departament de Salut de Sagunt més de 3 milions d’euros entre els exercicis del 2016 i 2017, segons ha assenyalat el gerent del departament, José Luis Chover.

El gerent ha destacat la reforma completa dels quiròfans d’Urgències com una de les actuacions més importants que s’arrepleguen en la inversió plurianual 2016-2017, que estarà destinada també a renovar tecnologia, adequar espais i mobiliari i millorar infraestructures.

Pel que fa a la reforma dels quiròfans del servei d’Urgències per a 2016, està prevista una partida per a la redacció del projecte de reforma, així com per a l’equipament. L’obra es realitzarà amb càrrec al pressupost del 2017 i suposarà una inversió superior al milió d’euros.

Aquesta inversió també inclou la renovació dels aparells mèdic, a més de la reforma dels mateixos quiròfans. Uns quiròfans que, com ha apuntat José Luis Chover, “estan exactament igual des que es va inaugurar l’hospital en 1982 i era absolutament necessari escometre aquesta reforma per a adequar les dependències a les actuals normatives europees”.

El pressupost de la Generalitat per a 2017 inclou, a més de la reforma dels quiròfans d’Urgències, importants inversions que es destinaran a obres de reparació d’estructures (600.000 euros); adequació de magatzems i soterranis de l’hospital (260.000 euros), l’adequació de la planta de maternitat i paritoris (200.000 euros) i obres d’adaptació contra incendis (600.000 euros), entre altres actuacions.

Chover ha assenyalat que aquesta inversió suposa una important notícia per al Departament: “Les xifres assignades d’inversió tripliquen les dels últims anys, la qual cosa indica una aposta recognoscible de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública per aquest departament de salut”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + 18 =