25n
25N
25N

Sanitat ha començat a citar via SMS a les persones de 79 i 65 anys que es començaran a vacunar la setmana vinent

És molt important destacar que, en el cas de tots dos col·lectius, no han d’acudir al punt de vacunació si no tenen l’SMS de citació

Sanitat ha començat a citar via SMS a les persones de 79 i 65 anys que es començaran a vacunar la setmana vinent
02/04/2021 -

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública començarà a vacunar la setmana vinent a les persones de 79 anys amb la vacuna de la farmacèutica Pfizer. També s’iniciarà el procés de vacunació amb AstreZeneca de les persones nascudes en 1956 (65 anys). Tots dos col·lectius han començat a rebre ja per missatge de text (SMS) la citació per a acudir als punts de vacunació.

La immunització del grup de persones nascudes en 1956 – 1957 s’iniciarà els dies 6 i 7 d’abril en el lloc i data indicats en l’SMS que rebran les persones citades. Per part seua, la vacunació del grup de 79 anys s’iniciarà després que finalitze la vacunació en primera dosi de les persones majors de 80 anys (un col·lectiu de 286.925 persones). Així, progressivament s’anirà cridant a les persones de 79 anys, 78 anys, 77 anys…

És molt important destacar que, en el cas de tots dos col·lectius, no han d’acudir al punt de vacunació si no tenen l’SMS de citació.

Simultàniament es continuarà vacunant en segona dosi de qualsevol de les tres vacunes a aquells grups que els corresponga.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze + tretze =