25n
25N
25N

Sanitaris valencians aconsegueixen extraure una setena dosi de la vacuna de Pfizer

Sanitaris valencians aconsegueixen extraure una setena dosi de la vacuna de Pfizer
15/02/2021 -

Si fins ara tan sols es podien extraure sis dosis de la vacuna de Pzifer, la perícia dels sanitaris valencians ha demostrat que aquests vials encara poden donar més de si i extraure fins a un total de set dosis. Aquesta maniobra, que requereix voluntat i enginy, ja s’ha convertit en una pràctica habitual als departaments de salut d’Elx, Sagunt o Gandia.

I és que per a aconseguir la setena dosi, els sanitaris utilitzen unes agulles especials i unes xeringues sense espais morts. A més, injecten el fàrmac i el sèrum fisiològic amb el qual es mescla apuntant a les parets de la xeringa amb l’objectiu de minimitzar les bambolles d’aire i, com expliquen, precarreguen les xeringues sense canviar l’agulla connectada al vial per a evitar fugides del fàrmac.

D’aquesta manera, les professionals d’infermeria d’aquests departaments de salut han aconseguit extraure una setena dosi en sis o set de cada deu vials. Sens dubte, una bona notícia que permet aprofitar, encara més, les vacunes contra la Covid-19.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − 6 =