25n
25N
25N

Més de 40 professionals sanitaris reforçaran l'atenció en la residència de Torrent afectada per COVID-19

Més de 40 professionals sanitaris reforçaran l'atenció en la residència de Torrent afectada per COVID-19
17/03/2020 -

Personal sanitari –en concret 16 d’infermeria, 25 tècnics auxiliars d’infermeria i un metge– s’incorporaran aquest dimecres a les labors per a atendre la situació de la residència de majors Santa Elena de Torrent (València), on s’ha localitzat un important grup d’afectats pel coronavirus.

Així ho ha avançat el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, a preguntes dels mitjans durant la compareixença telemàtica que ha oferit per a informar d’una reunió amb representants d’infraestructures sanitàries.

Interrogat per la situació de la residència –l’empresa responsable de la qual ha enviat una comunicació a la Generalitat demanant que es trasllade a diversos dels majors contagiats, la intervenció de l’UME i que s’habilite com a centre hospitalari, segons avança Levante-EMV– Puig ha declarat que “des del primer moment hi ha hagut una coordinació efectiva de la Vicepresidència (de Polítiques Inclusives) i la Conselleria de Sanitat”.

En aquest sentit, ha informat que “demà entraran 16 infermers i infermeres; 25 tècnics en cures auxiliars d’infermeria i un metge, que se suma a un altre que ja es va incorporar en les dues fases de reforç” prèvies. Tot això, en tres torns, ha detallat.

El cap del Consell ha afegit que en aqueixes dues fases de reforç anteriors. En la primera, es van incorporar dos tècnics auxiliars d’infermeria i quatre infermers (també en tres torns) i, en una segona, dos professionals d’infermeria i cinc auxiliars.

Finalment, Puig ha asseverat que el centre disposa de “tot el material i d’equips de protecció individual (EPI) per a tot el personal”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − set =

caixaontinyent
lleida 2020
Informacion coronavirus
paterna
ruta massamagrell