25n
25N
25N

Sanitat suspén les pràctiques d'estudis de Ciències de la Salut, excepte per a l'últim curs

L’objectiu és protegir a l’alumnat i als pacients enfront del repunt de casos de coronavirus i l’augment de la pressió hospitalària

Sanitat suspén les pràctiques d'estudis de Ciències de la Salut, excepte per a l'últim curs
28/10/2020 -

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública està elaborant una resolució per a suspendre temporalment, i fins a un altre avís, la realització de pràctiques sanitàries assistencials de l’alumnat de Ciències de la Salut de les universitats de la Comunitat Valenciana. No obstant això, l’alumnat dels últims cursos d’aquestes especialitats, així com de l’últim curs d’un màster oficial, quedarà exempt d’aquesta mesura preventiva a causa de la importància de la realització d’aquestes pràctiques en eixe nivell i la impossibilitat que puguen realitzar-les en anys successius.

La decisió, explica la Directora General d’Assistència Sanitària, Mariam García Layunta, ha sigut motivada per “la necessitat d’extremar les mesures de control als centres sanitaris”. En aquesta línia, ha indicat que “és imprescindible també que protegim als alumnes i als mateixos pacients, tant per la seua situació clínica com per la seua especial vulnerabilitat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × tres =