25n
25N
25N

Sanitat realitzarà una segona tanda de telefonades per als qui no reberen la cita o rebutjaren la vacuna

Sanitat realitzarà una segona tanda de telefonades per als qui no reberen la cita o rebutjaren la vacuna
17/04/2021 -

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha indicat que el seu departament realitzarà una segona tanda de telefonades a les persones que no hagen rebut correctament la cita per a vacunar-se, d’acord amb el seu grup, així com a aquelles que han rebutjat la dosi, en aquest cas per a obtenir informació “més precisa” i les raons per les quals no han acudit.

Així ho ha detallat la consellera Ana Barceló en declaracions als mitjans durant la visita, al costat del president de la Generalitat, Ximo Puig, al punt de vacunació massiva de València, situat en la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Barceló ha expressat que poden haver-hi “moltes raons” per les quals algunes persones no hagen acudit a vacunar-se, com el fet de “no haver rebut correctament l’SMS, per qualsevol circumstància aliena o per decisió pròpia”.

En aquest sentit, ha avançat que Sanitat realitzarà una segona tanda de telefonades, algunes de les quals tindran a veure amb aquelles persones que no hagen rebut la cita i altres als qui no hagen acudit, per a tindre informació “més precisa” de “quines són les raons” d’això.

Preguntada pel percentatge de persones que han rebutjat la vacuna d’AstraZeneca, la titular de Sanitat Universal i Salut Pública ha manifestat que “encara és prompte” per a valorar aquestes circumstàncies.

Finalment, ha anunciat que la pròxima es valorarà la situació dels centres d’Atenció Primària a causa de la situació actual de la pandèmia en la Comunitat Valenciana i ha avançat que es prendran decisions sobre la presencialitat en aquests espais.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + un =