25n
25N
25N

Sanitat reforça els punts de vacunació dels hospitals de campanya davant la gran afluència de persones

Entre aquest dimarts i el dimecres s’administraran més de 96 mil vacunes de AstraZeneca a les persones nascudes en 1956 i 1957

Sanitat reforça els punts de vacunació dels hospitals de campanya davant la gran afluència de persones
06/04/2021 -

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha reforçat els punts de vacunació instal·lats als hospitals de campanya amb nous llocs per a l’administració de dosi de vacuna contra la COVID-19 davant la gran afluència de persones que s’ha registrat al llarg d’aquest dimarts.

En aquest sentit, està previst que entre aquest dimarts i el dimecres s’administren més de 96.000 vacunes d’AstraZeneca a les persones nascudes en 1956 i 1957 (65 i 64 anys). A més, als centres de salut s’han repartit unes 120.000 dosis de Pfizer per a, al llarg de la setmana, acabar la vacunació de les persones majors de 80 i començar la vacunació de les de 78 i 79 anys.

A l’hospital de campanya de la Fe s’han habilitat 5 nous llocs de vacunació, que s’han sumat als 15 previstos per al dia de hui, amb els quals accelerar el procés i evitar, en la mesura del possible, les esperes dels pacients. A més, s’ha reforçat també el triatge inicial previ a l’entrada del recinte amb 4 llocs més dedicats a informar i guiar als pacients.

Per part seua, la vacunació ha transcorregut amb normalitat a l’hospital de campanya de l’Hospital General de Castelló. En el cas de l’hospital de campanya d’Alacant, i a pesar que els pacients no han patit retards importants, es reforçarà de cara a la jornada de demà dimecres amb 3 nous llocs de vacunació.

Cada persona que ha de rebre la vacuna és citada amb antelació a través d’un missatge de text (SMS) en el seu telèfon mòbil o a través de trucada telefònica pels equips d’atenció primària. Per tant, és important acudir a l’hora de la citació o minuts abans per a evitar esperes innecessàries.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × un =