25n
25N
25N

Sanitat rebutja el recorregut de la Verge pels carrers de València

Sanitat rebutja el recorregut de la Verge pels carrers de València
10/03/2021 -

La Conselleria de Sanitat ha rebutjat la proposta de l’Arquebisbat i la Basílica de dur a terme un recorregut mòbil de la Verge dels Desemparats pels hospitals i les parròquies de la ciutat de València durant els dies 15, 16 i 17 de març. El motiu no és un altre que la possibilitat que es creen aglomeracions de persones.

Així l’ha confirmat la consellera Ana Barceló durant la visita al centre de salut de Tres Forques. De la mateixa manera que amb la Nit del Foc, que es preveia per al 19 de març, Sanitat ha explicat que es tracta d’una recomanació a no realitzar-se, però no d’una prohibició.

La proposta presentada consistia en el fet que la imatge pelegrina de la Verge dels Desemparats recorreguera, en el seu vehicle especial envidrat conegut com a ‘maremòbil’, els carrers de la ciutat. “No serà baixada en cap moment, però sí que s’acostarà a les zones pròximes a tots els hospitals i cementeris en reconeixement de les persones afectades i mortes pel coronavirus”, explicaven.

De moment, caldrà esperar a la reunió que Sanitat mantindrà amb els vicaris generals per a saber si l’acte queda suspés o si se celebra d’una altra forma.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + 18 =