25n
25N
25N

Sanitat publica les llistes definitives d'ocupació temporal de les categories sanitàries A1 i A2

La convocatòria de 2019 modifica els criteris de baremació i possibilita sol·licitar fins a set departaments de salut

Sanitat publica les llistes definitives d'ocupació temporal de les categories sanitàries A1 i A2
03/11/2020 -

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha publicat aquest dimarts, 3 de novembre, els llistats definitius de la borsa d’ocupació temporal de l’Edició 17, per a les categories estatuàries sanitàries dels grups A1 i A2.

Aquesta convocatòria l’havia oberta la Direcció General de Recursos Humans per la Resolució del 26 de novembre de 2019 i es van rebre més de 19.000 sol·licituds corresponents a les especialitats de Medicina, Infermeria, Farmàcia, Odontologia, Fisioteràpia, Dietista-nutricionista, Terapeuta ocupacional, Logopèdia i Òptica.

En aquesta edició s’ha aplicat la nova normativa reguladora de les llistes d’ocupació temporal, concretament l’Ordre 4/ 2019, de 14 de novembre, i que, entre altres novetats, contempla la possibilitat de sol·licitar fins a set departaments de salut per categoria, enfront dels tres que es podien sol·licitar anteriorment.

En aquest mateix sentit, la valoració dels mèrits que ha conformat l’ordre de les llistes s’ha realitzat d’acord amb un barem de mèrits que atorga major puntuació a la nota d’oposició, a la formació especialitzada via residència i als serveis prestats en places que es qualifiquen de difícil cobertura.

Així mateix, s’inclou la valoració dels serveis prestats en hospitals militars, institucions penitenciàries, institucions públiques de caràcter sociosanitari de la Generalitat, entitats concertades que atenguen pacients de la sanitat pública de la Generalitat i mútues col·laboradores amb la Seguretat Social.

També s’ha adaptat la puntuació del coneixement del valencià a les exigències de les titulacions del Marc Comú Europeu i s’ha afegit puntuació específica per a les persones candidates amb diversitat funcional.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + 10 =