25n
25N
25N

Sanitat demana no consumir uns lloms de sardines envasats en la Comunitat si s'és al·lèrgic als sulfits

Sanitat demana no consumir uns lloms de sardines envasats en la Comunitat si s'és al·lèrgic als sulfits
16/07/2019 -

L’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició ha advertit de la presència de sulfits no declarats en uns lloms de sardines fumats envasaments per una empresa de la Comunitat Valenciana i ha instat a no consumir-los en cas que se siga al·lèrgic a aquest component, encara que el consum no comporta risc per a la resta de consumidors.

Així, en una resolució publicada el divendres, l’agència ha alertat sobre la presència d’aquests sulfits en el lot número 188 de les terrines de sardines bouquet fumades de 700 grams de l’empresa Fumats el Cim, amb data de consum preferent 02/10/19.

El producte ha sigut fabricat en la Comunitat Valenciana i es distribueix en el propi territori valencià i Andalusia. Per això, des de l’agència estatal, s’ha informat d’aquests fets a les autoritats competents de cada autonomia.

“Com a mesura de precaució, es recomana a aquells consumidors al·lèrgics als sulfits que pogueren tindre el producte anteriorment esmentat en les seues llars, que s’abstinguen de consumir-lo”, assenyala l’agència en la seua notificació.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 8 =

art en blanc
ruta del grial massamagrell