caixa popular

Barceló assegura que Sanitat no investiga "cap cas d'hepatitis C entre els pacients de iDental"

E.P

Barceló assegura que Sanitat no investiga "cap cas d'hepatitis C entre els pacients de iDental"
11/07/2018 -

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha afirmat aquest dimecres que “no s’està investigant cap cas d’hepatitis C entre els pacients d’ iDental”, i ha assegurat que al seu departament “no ha arribat cap comunicació de cap pacient d’ iDental que es trobe en aqueixa situació”.

Així ho ha subratllat durant una reunió amb la fiscal cap de València, Teresa Gisbert; el president del Col·legi d’Odontòlegs de València, Enrique Llobell; amb el president del Consell Autonòmic de Col·legis d’Odontòlegs i Estomatòlegs de València i Alacant i Dentistes de Castelló, Victorino Aparisi; amb el responsable del departament de reclamacions de FACUA , Pau Bernard, i amb el secretari de la Unió de Consumidors de la Comunitat, Vicente Inglada, informa la Generalitat en un comunicat.

Barceló ha transmés així un missatge de “tranquil·litat” a totes les persones ateses en aquestes clíniques “perquè no consta cap contagi d’hepatitis C” i ha afegit: “Ni tan sols estem investigant cap cas que puga estar en aquesta situació”.

La trobada ha servit per a realitzar una posada en comú entre les diferents entitats amb l’objectiu d’oferir la millor atenció a les persones que s’han vist afectades després del tancament de clíniques odontològiques iDental.

D’altra banda, durant la reunió, s’ha abordat la presumpta estafa de les clíniques iDental. “Estem davant una suposada estafa d’ iDental que en aquests moments afecta aproximadament a unes 450-460 persones a la Comunitat, però és un problema que afecta també a altres comunitats autònomes. Per tant, és un assumpte del qual podrien derivar-se responsabilitats penals”, ha subratllat.

Un dels temes que s’ha abordat en la trobada és sol·licitar a l’autoritat judicial poder accedir a les clíniques d’iDental per a recuperar els expedients dels pacients. “Hem sol·licitat accedir als expedients per a poder conéixer perfectament quins tractaments s’estaven aplicant i quin és la situació de cadascun d’ells”, ha destacat.

UNIFICAR INFORMACIÓ

Finalment, les entitats han acordat posar en comú i tota la informació per a transmetre-la de la “millor manera possible” i de forma coordinada als afectats, i en concret, de forma coordinada.

“Ho hem unificat de tal manera que quan tinguem elaborat el protocol i aqueixa informació, qualsevol persona afectada pels tractaments d’ iDental podrà dirigir-se bé al Col·legi d’Odontòlegs o bé a les associacions de consumidors i trobarà exactament la mateixa informació”, ha conclòs.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + sis =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC