25n
25N
25N

Sanitat licita les obres per a l'execució del nou centre de salut Tres Forques a València

L’import de licitació supera els 3,5 milions d’euros, el seu inici està previst per a gener de 2021 i el termini d’execució és de 16 mesos

Sanitat licita les obres per a l'execució del nou centre de salut Tres Forques a València
31/07/2020 -

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha publicat en la plataforma de contractació la licitació de les obres per a l’execució del nou centre de salut de Tres Forques a València, corresponent al departament de salut València-Hospital General.

Les obres s’executaran en una edificació existent propietat de la Generalitat Valenciana que era utilitzada per dependències d’una part de la Vicepresidència Segona i Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica i consistirà en la reforma completa de l’edifici d’una superfície de 2.958 metres quadrats.

L’import de licitació supera els 3,5 milions d’euros. Després del procés de licitació i adjudicació, les obres podran començar el gener de 2021 i s’espera que estiguen concloses a mitjan 2022, amb una duració prevista de 16 mesos.

L’actuació respon a les noves necessitats de demanda de serveis sanitaris a cobrir en la zona, transformant l’actual edifici administratiu en centre de salut, alhora que es realitza una modificació interna total de l’edifici per a adaptar-lo al nou ús, i es milloren les envolupants per a la seua optimització energètica.

Inclourà una base SAMU

En la planta baixa del nou centre de salut se situarà una zona d’extraccions, la zona de pediatria i la zona de maternal. A més, en la planta baixa el centre inclourà una base SAMU amb accés directe des de l’avinguda.

En planta primera se situarà l’àrea de medicina familiar amb 14 consultes, amb una àmplia zona central que es destinarà a esperes. En la planta segona se situaran més consultes de medicina familiar, en total 8 unitats més, i una part reservada per a zona d’administració, que quedarà diferenciada i independent de la resta de l’edifici.

En aquestes dues plantes, les consultes s’orienten al Nord i les zones d’espera al Sud, per la qual cosa disposaran d’il·luminació natural però quedaran protegides del sol excessiu mitjançant terrasses en la façana, per a millorar l’eficiència energètica de l’edifici existent. La planta soterrània es reserva per a instal·lacions, magatzems i vestuaris de personal.

Les obres milloraran substancialment l’eficiència energètica de l’edifici i estan d’acord amb el pla d’estalvi i eficiència energètica, foment de les energies renovables i l’autoconsum en els edificis, infraestructures i equipaments del sector públic de la Generalitat i seran cofinançades fins a un 50% per la Unió Europea a través dels fons Feder de desenvolupament regional i s’emmarquen dins de l’objectiu específic OE 4.3.1: Millorar l’eficiència energètica i reducció d’emissions de CO₂ en l’edificació i en les infraestructures i serveis públics del programa operatiu 2014-2020.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + 18 =

CCCC
activem alfafar