25n
25N
25N

Sanitat licita les obres d'ampliació i reforma del centre de salut de Moncada

Sanitat licita les obres d'ampliació i reforma del centre de salut de Moncada
07/07/2020 -

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha publicat en la plataforma de contractació la licitació de les obres d’ampliació i de reforma del centre de salut de Moncada, per un import de 629.999 euros.

L’objectiu de la intervenció és doble. D’una banda, incrementar el nombre de consultes mèdiques i d’infermeria en la planta primera; per una altra, millorar l’actual servei d’urgències, situat en planta baixa, on també s’habilitarà una nova consulta mèdica i una altra d’infermeria.

L’ampliació i reforma del centre de salut de Moncada també permetrà millorar i canviar d’ubicació la sala d’extraccions i cures, i fer més accessibles les condícies generals.

A més, es millorarà l’eficiència energètica de l’edifici per la modernització de les instal·lacions i l’optimització de l’aïllament tèrmic en la zona d’ampliació.

Les obres, que no interferiran en l’activitat assistencial, podrien començar a principis de 2021 i s’espera que estiguen concloses en l’últim trimestre de 2021.

Actualment, el centre de salut de Moncada té una superfície construïda total de 1.674,70 metres quadrats, que es veurà incrementada en 404,05 metres quadrats per l’ampliació. La superfície total del centre ascendirà, per tant, a 2.078,75 metres quadrats. La superfície aproximada afectada per la reforma és de 140 metres quadrats.

L’ampliació i reforma del centre de salut de Moncada és necessària perquè la població del municipi ha augmentat a mesura que s’han anat construint noves zones urbanitzades. A més, el centre disposa d’un servei d’urgències de 24 hores que atén la població adscrita de la localitat i a població flotant de localitats com Massarrojos o Alfara del Patriarca.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 12 =

bombers
bombers