caixa popular

Sanitat incrementa el pressupost per al tractament contra les rates a la ciutat

Sanitat incrementa el pressupost per al tractament contra les rates a la ciutat
18/08/2017 -

L’Ajuntament de València, a través de la Regidoria de Sanitat, ha incrementat el pressupost per a la lluita contra les plagues urbanes, la qual cosa permet reforçar l’acció mitjançant la introducció de nous tractaments. La novetat és que les accions es dirigiran principalment i directament als arbres per a actuar amb major eficàcia contra les rates, que s’alimenten dels seus fruits i, al seu torn, desenvolupen la seua vida en les copes.

Una vegada s’aplica el tractament a aquesta classe d’animals, el resultat és la seua mort però no de manera immediata, s’ha advertit des de la Regidoria de Sanitat, per la qual cosa l’actuació pot propiciar que s’albiren rates mortes o moribundes en determinats punts. Aquesta presència serveix com a prova que el tractament està funcionant i, a diferència de les rates d’embornal, que moren en el clavegueram i no generen cap alarma, aquestes poden fer-ho en llocs més visibles per a la ciutadania. Per açò, albirar exemplars afectats no significa, en cap cas, que hi haja un augment de rates a la ciutat.

Des de la Regidoria de Sanitat, Maite Girau apel·la a la col·laboració i anima als ciutadans a donar compte dels albiraments cridant al 010, utilitzant l’APP BichosAvis o ben dirigint-se al mateix Ajuntament. A més, recorda la necessitat que també els propietaris de solars i habitatges deshabitats mantinguen en condicions sanitàries adequades les seues propietats.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou − 7 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats