25n
25N
25N

Sanitat felicita el personal d'infermeria pel seu compromís i "humanitat" en la pandèmia

Sanitat felicita el personal d'infermeria pel seu compromís i "humanitat" en la pandèmia
12/05/2020 -

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha aprofitat la celebració aquest dimarts del Dia Internacional de la Infermeria per a felicitar aquest col·lectiu com a “peça clau” del sistema de salut i especialment per l'”enorme treball” realitzat durant la pandèmia i la “humanitat” mostrada en situacions com les viscudes als hospitals.

Així ho ha manifestat en la roda de premsa oferida per a actualitzar les dades d’incidència de la Covid-19 en la Comunitat Valenciana, que ha conclòs amb un record al personal d’infermeria en el seu moment: “Són una peça clau en la cura, en l’atenció, i en aquest temps hem vist la generositat i humanitat quan han hagut d’estar prop de pacients en situació terminal”.

“Han tingut la generositat d’estar amb ells, prendre’ls la mà, acaronar-los en un moment en què l’absència de les famílies feia encara més dolorosa aqueix comiat”, ha subratllat.

Per això, ha volgut traslladar la seua felicitació també “pel seu compromís amb la sanitat i anar més enllà de l’acompliment de les seues funcions” mostrant “aqueixa humanitat tan important quan manquem de salut”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 3 =

caixaontinyent
Informacion coronavirus
paterna