25n
25N
25N

Sanitat convoca 18 llistes d'ocupació temporal per a totes les categories professionals

Es podran sol·licitar fins a set departaments i tres categories; i es brinda l’opció de rebre ofertes de curta durada i a temps parcial

Sanitat convoca 18 llistes d'ocupació temporal per a totes les categories professionals
13/11/2020 -

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública convocarà els pròxims dies l’edició 18 de les Llistes d’Ocupació Temporal de totes les categories professionals. Aquesta convocatòria, en aplicació de les disposicions de l’Ordre 4/2019 de 14 de novembre, incorpora la possibilitat de sol·licitar fins a set departaments per categoria, enfront dels tres que es podien demanar anteriorment, i tres categories.

També s’introdueix la possibilitat de rebre ofertes d’ús de curta durada i a temps parcial, per a agilitar la gestió i adequar-la als interessos de les persones integrants de les llistes.

La valoració de mèrits que conformarà l’ordre de les llistes es realitzarà d’acord amb un barem que atorga major puntuació a la nota d’oposició, a la formació especialitzada via residència i als serveis prestats en places qualificades com de difícil cobertura.

Així mateix, es valoraran els serveis prestats en hospitals militars, institucions penitenciàries, institucions públiques de caràcter sociosanitari de la Generalitat Valenciana, entitats concertades que atenguen pacients de la sanitat pública i mútues col·laboradores amb la Seguretat Social.

El barem també adequa la puntuació de coneixement de valencià a les exigències de les titulacions del Marc Comú Europeu. A més, s’afegeix puntuació específica per a persones amb diversitat funcional.

Per a facilitar els tràmits, les inscripcions i la documentació es presentaran en terminis diferents: Del 17 de novembre al 7 de desembre de 2020, es podran realitzar les sol·licituds telemàtiques, en les quals es triaran les categories i Departaments de Salut.

Posteriorment, entre el 14 de desembre de 2020 i el 15 de gener de 2021, s’aportarà la documentació acreditativa dels requisits i els mèrits. Aquesta presentació podrà realitzar-se pels llits habituals (registres presencials) o telemàticament, a través de la pàgina web de la Conselleria.

En aquest sentit, s’ha implementat un tràmit que permetrà l’aportació de la documentació mitjançant procediments telemàtics perquè no siga necessari acudir als registres de manera presencial.

Requisits previs a l’emplenament de la sol·licitud

Totes les persones interessades a inscriure’s en l’edició 18 de les Llistes d’Ocupació Temporal han de complir dos requisits. En primer lloc, disposar de certificat de signatura electrònica compatible amb l’Autoritat de Certificació de la Generalitat Valenciana o DNI electrònic, per a tenir accés al sistema i signar la sol·licitud per via telemàtica. S’admeten certificat de persona física, DNI-e i Cl@ve permanent.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 5 =

CCCC