25n
25N
25N

Sanitat confirma quatre brots de menys de cinc casos a Cullera, Llíria i València

Les províncies de València i Castelló ja no tenen pacients ingressats en UCI per coronavirus

Sanitat confirma quatre brots de menys de cinc casos a Cullera, Llíria i València
08/07/2020 -

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha confirmat l’existència de quatre brots de coronavirus, tots ells de menys de cinc casos, en les localitats de Cullera, Llíria i València. En total sumen 15 casos, encara que la Conselleria ha informat de huit casos nous a la província de València en les últimes 24 hores.

En concret, el brot de Llíria i un dels dos de València s’han donat en dues famílies. A Llíria hi ha tres positius en una mateixa unitat familiar, que es troba aïllada, mentre que a València han donat positius els cinc membres d’una mateixa família.

Així mateix, en la capital també hi ha quatre positius en un pis d’acolliment, mentre que en un Centre d’acolliment de refugiats a Cullera hi ha tres casos positius.

La Conselleria també ha indicat que no s’han detectat nous casos relacionats als brots de Castelló, Rafelbunyol ni Burjassot. Salut Pública continua realitzant l’estudi de contactes en el brot de Castelló; en el brot de l’empresa de Rafelbunyol, es continuen realitzant proves PCR per a descartar possibles casos en aquells treballadors que comparteixen zones comunes amb companys que ja han donat positiu i del brot únic familiar de Burjassot, totes les proves realitzades en el seguiment de contactes han sigut negatives.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 5 =