25n
25N
25N

Sanitat detecta quatre nous positius per coronavirus en la Comunitat Valenciana

Sanitat detecta quatre nous positius per coronavirus en la Comunitat Valenciana
04/03/2020 -

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha comparegut de nou aquesta vesprada en roda de premsa per a actualitzar les dades amb relació al coronavirus en la Comunitat Valenciana.

En primer lloc, la consellera ha explicat que el cas del qual es va informar ahir a l’Hospital de Manises ha sigut finalment descartat. “Les anàlisis de confirmació del contagi han revelat que es tracta d’una altra mena de coronavirus diferent del COVID-19, per la qual cosa no guarda relació amb els casos dels quals els estem informant”, assenyalava.

Un dels casos detectats hui ha sigut a l’Hospital de Sant Joan d’Alacant. Es tracta d’una dona que va viatjar a les zones de risc a Itàlia i presenta simptomatologia lleu. A l’Hospital de la Vega Baixa, a Orihuela, s’ha conegut un altre cas positiu en un empresari que sí que va viatjar al nord d’Itàlia. Un tercer cas s’ha confirmat a l’Hospital General d’Alacant. Es tracta d’un jove que no va viatjar a la zona de risc a Itàlia, però el seu entorn sí que ho va fer. L’últim cas de hui s’ha detectat a l’Hospital General de València. Es tracta d’un periodista que no ha viatjat a les zones de risc i és contacte d’un pacient que va donar positiu amb anterioritat.

D’aquesta forma, els casos positius hui dia en la Comunitat Valenciana ascendeix a 22. Les proves realitzades que han donat negatiu són 481 fins a aquests moments.

Al mateix temps, la consellera ha volgut recordar que el telèfon 900 300 555 segueix a la disposició de totes aquelles persones que han viatjat a zones de risc. Hem atés fins a les 8 hores d’aquest matí més de 4.300 telefonades. Quasi la meitat sol·licitaven informació general, i solament un 10% del total correspon a telefonades de persones que presenten simptomatologia compatible amb la malaltia. La resta no compleix criteris clínics.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit − 3 =