25n
25N
25N

Sanitat intensifica el seu treball sobre les parades de bunyols

Sanitat intensifica el seu treball sobre les parades de bunyols
09/03/2017 -

L’Ajuntament ha autoritzat en la campanya Falles 2017 un total de 139 establiments o llocs de bunyols dels 144 sol·licitats. Els controls sanitaris s’efectuen des del dia 4 de març, pel que fa a inspecció d’higiene dels aliments. Fins al moment s’han realitzat un total de 222 inspeccions i 143 anàlisis d’oli. Maite Girau, regidora de Sanitat, Salut i Esports ha destacat que “en els dies que es porten de campanya han tingut lloc un total de 47 inspeccions, i cal destacar que en cap d’aquestes s’ha produït cap incidència”.

Des de la Regidoria de Sanitat, Salut i Esports, la seua regidora, Maite Girau, destaca aquestes dades com un bon principi de campanya que demostra “com cada vegada més, els mateixos comerciants, són conscients de la importància d’oferir productes que compten amb totes les garanties sanitàries per a la ciutadania”. Maite Girau també ha recordat la importància d’aquests controls sanitaris que des de l’Ajuntament “es realitzen de manera rigorosa”.

Cal recordar que adscrit a la Regidoria de Sanitat, Salut i Esports, s’ha destinat un operatiu de cinc equips formats per un inspector farmacèutic i un auxiliar per cadascun d’aquests; més un equip format per un farmacèutic d’aigües i un auxiliar.

Les inspeccions a les parades de bunyols instal·lades amb motiu de les falles continuaran fins al dia 19 de març en horari matutí, vespertí i nocturn.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 4 =

museo prehistoria