25n
25N
25N

Sanitat autoritza aquest cap de setmana les celebracions prèviament contractades

Sanitat autoritza aquest cap de setmana les celebracions prèviament contractades
06/11/2020 -

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha modificat la resolució publicada aquest divendres amb mesures addicionals extraordinàries a la Comunitat Valenciana, a conseqüència de la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19.

D’aquesta manera, es permetran durant aquest cap de setmana les celebracions en les quals es puga acreditar tindre prèviament concertats els serveis d’hostaleria i restauració. La mesura que limita aquestes celebracions, per tant, entrarà en vigor a les 00.00 h. del dia 9 de novembre de 2020.

D’altra banda, en les mesures relatives a esdeveniments i activitats multitudinàries s’ha introduït la definició d'”esdeveniments multitudinaris”, que especifica quins no tindran aquesta consideració i, per tant, quedaran fora de la norma. Es tracta d'”actes culturals inclosos en la programació ordinària, habitual dels locals i establiments culturals i artístics com a teatres, cinemes, auditoris de música, centres culturals, sales de concerts, sales d’exposicions, sales de conferències i altres espais de naturalesa anàloga l’activitat ordinària de la qual siga cultural i que compten amb protocols suficients per al desenvolupament de la seua activitat.

En relació amb els establiments i locals comercials detallistes i d’activitats de serveis professionals, l’aforament serà del 50%. I les mesures relatives a l’activitat física o esport no professional, ni federat, no afectaran els Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana i al Campionat Autonòmic d’Esports Universitari.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − setze =