caixa popular

Sandra Martínez presenta el seu llibre infantil 'Matilda y su estrella'

Sandra Martínez presenta el seu llibre infantil 'Matilda y su estrella'
25/05/2017 -

Dissabte passat 20 de maig, Sandra Martínez Ortega, veïna de Mislata, va realitzar la primera presentació del seu nou llibre infantil “Matilda y su estrella” en el centre sociocultural La Fàbrica. En l’acte, que va tenir un gran acolliment, va estar acompanyada per Salvador García de la Mota, president del MAM (Moviment Artístic de Mislata), Isabel Vera (Directora del CP Gregorio Mayans), la regidora de Cultura, Pepi Luján, i nombrosos veïns de la ciutat.

“Matilda y su estrella” és una rondalla en la qual Matilda, la protagonista del conte, rep una visita inesperada i inicia una aventura que la farà descobrir el valor, la gosadia i sentir la por davant una malaltia com el càncer.

Amb aquest llibre, l’autora de Mislata pretén conscienciar sobre el tractament de les malalties infantils, abordant el tema una forma didàctica i instruint als xiquets perquè no li temen a les malalties i a entendre-les, sense etiquetes, desdramatitzant. Durant l’acte, els assistents van realitzar un minut de silenci pels xiquets que han mort per la malaltia del càncer.

Sandra Martínez llançarà entre enguany i el que ve dos llibres més sobre el món de Matilda, “Alas para volar” que tracta sobre el bullying i “Globos para Matilda”, un llibre sobre l’autisme.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − quatre =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios