25n
25N
25N

Sandra Gómez promet una "extraescolar gratuïta per a fomentar la igualtat d'oportunitats i la conciliació"

Sandra Gómez promet una "extraescolar gratuïta per a fomentar la igualtat d'oportunitats i la conciliació"
05/05/2019 -

La candidata del PSPV a l’Alcaldia de València, Sandra Gómez, ha anunciat aquest diumenge que una de les mesures que aprovarà si aconsegueix ser la primera edil serà la posada en marxa d'”una extraescolar gratuïta per a fomentar la igualtat d’oportunitats entre els i les menors i la conciliació laboral de pares i mares”.

Així ho ha explicat durant la celebració de la Chiquifiesta que els socialistes han organitzat per a celebrar el Dia de la Mare i presentar les propostes del PSPV-PSOE dirigides a la infància, al Parc Central de València, ha explicat la formació en un comunicat.

En concret, Gómez ha precisat que aquesta iniciativa “beneficiarà tots els xiquets i xiquetes de la ciutat, d’edats compreses entre els sis i els 12 anys” que tindran accés a matèries “tan importants com la música, els idiomes o l’esport”.

La candidata ha indicat que 40.000 xiquets accediran a aquesta extraescolar, una mesura que se suma a la creació d’una xarxa d’escoletes públiques, amb 16 nous centres que obriran les seues portes en Sant Marcel·lí, Cabanyal, Malva-rosa, Benimaclet, Ciutat Fallera, Torrefiel, Mestalla, Albors, Sant Antoni, Campanar, Benicalap, Tres Forques, El Calvari, Arrancapins, Na Rovella i Natzaret.

“Des de les administracions hem de fomentar la corresponsabilitat i l’educació amb la prioritat que les cures siguen públiques, especialment, els dels més xicotets”, ha assenyalat, per a reiterar el seu compromís de “garantir la universalitat de l’escolarització de zero a tres anys a la ciutat a través de la creació de 16 noves escoletes infantils que beneficiaran a 1.300 famílies”.

Sandra Gómez ha fet valdre que aquestes mesures són “una aposta per les famílies” amb especial atenció, ha assegurat, “en les dones per a evitar que abandonen el mercat laboral i puguen continuar desenvolupant la seua professió”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × dos =