25n
25N
25N

Innovació i sostenibilitat, les línies que marquen la visió de Sandra Gómez per al futur de València

La candidata socialista ha presentat, aquest matí, el seu programa electoral per a les eleccions municipals del 26 de maig

07/05/2019 -

La candidata a l’alcaldia de València pel partit socialista, Sandra Gómez, ha presentat el programa electoral que “aportarà aire fresc” a la ciutat. Un projecte complet, amb propostes pensades barri a barri que, com a gran novetat, no estarà imprés, sinó que la ciutadania podrà consultar-ho a través de Google Maps, accedint mitjançant la web valenciasenselimits.com.

Sens dubte, una iniciativa innovadora i sostenible que marca la línia de treball que Sandra Gómez vol per a València. “Aire fresc no solament és un lema, sinó que representa la transformació que vull per a la nostra ciutat. Volem un model que no torne al passat, però que tampoc siga conformista. Per això, presentem un programa que abans de posar València en el mapa, posa l’accent en els barris”, ha apuntat la candidata socialista.

D’aquesta manera, Gómez ha presentat un projecte basat en la innovació i en la sostenibilitat perquè “per cada 30 programes electorals que no imprimim, salvem un arbre”. Així, seguint aquestes dues directrius principals, el PSPV-PSOE ha bolcat tot el programa en la xarxa perquè la ciutadania puga consultar-lo amb tot luxe de detalls. I és que les propostes no solament estan dividides per seccions, com a habitatge, educació i infància, medi ambient, sanitat, majors, mobilitat, transformació urbana, cultura o ocupació i igualtat, entre altres, sinó que l’usuari pot consultar les mesures que es proposen per a cada barri, i més concretament en quin carrer s’intervindrà.

A tota aquesta informació detallada, se suma una breu descripció, així com un vídeo explicatiu de la mateixa candidata en el qual es mostren els objectius que es volen aconseguir en dur a terme aquesta proposta. “Deixem de costat la confrontació i la crispació i ens centrem a proposar idees. Això també és aire fresc per a la política”, ha afegit Sandra Gómez.

campaña-sandra-gomez

En aquest sentit, la candidata socialista ha anunciat algunes mesures destacades, incloses dins del seu programa electoral, com la creació de 16 noves escoletes municipals, fent ús del Pla Edificant; una xarxa d’espais culturals; el foment de l’ocupació amb programes dirigits a joves i majors de 55 anys; o la transformació de la ciutat per a recuperar l’espai per al vianant, mitjançant actuacions en les principals places del centre de València, però també en altres 12 places de la ciutat.

Així mateix, Gómez ha destacat que València ha de ser una ciutat feminista, que compte amb un programa transversal. Per a això, ha destacat accions que s’han impulsat en aquesta legislatura com el programa #TreballemIguals per a trencar la bretxa laboral, però també ha fet propostes de futur com que la regidoria d’Igualtat depenga d’alcaldia, reforçar els recursos per al grup de policia GAMA o fer front a aquells que volen fer llistes negres amb les persones que treballen per a lluitar contra la violència de gènere.

La candidata socialista ha seguit mostrant la seua visió de València convertint-la en una ciutat “lliure i culta”. Per a això, no solament ha anunciat un Xec Llibre, sinó també accions que promoguen una ciutat “oberta, diversa, d’acolliment i inclusiva que faça front al fanatisme i a l’odi perquè igual que el candidat de Vox a Madrid deia que cal tornar a l’armari, nosaltres li diem que a València estem molt orgullosos del nostre orgull, i de la nostra festa”.

En matèria de mobilitat, Gómez ha presentat una aposta ferma pel transport públic i la sostenibilitat. De fet, ha anunciat mesures com l’increment de línies i l’augment de freqüència en l’EMT, la reducció de la velocitat a 30 km/h, excepte en les grans vies, així com un treball coordinat amb la Generalitat Valenciana per a millorar el metro perquè “per a deixar el vehicle privat, el primer és disposar d’un mapa de metro adequat”, ha explicat.

Finalment, ha comentat altres propostes en relació amb la lluita contra el canvi climàtic o amb l’habitatge públic per a la qual ha anunciat la construcció de 4.500 habitatges públics o la penalització dels grans propietaris de més de 10 habitatges que les tenen paralitzades.

“Veníem d’una època de corrupció i balafiament, en 2015 va començar el vent del canvi i, ara, és necessari aire fresc. No podem tornar a eixe passat que abraça l’extrema dreta i ara, també, la vella dreta. No ens podem conformar. És necessari aire fresc que convertisca a València en una ciutat diversa, plural i oberta”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − tres =

museo prehistoria
museo prehistoria