caixa popular

Sandra Gómez: Volem sumar propostes que generen noves polítiques culturals a València

Sandra Gómez: Volem sumar propostes que generen noves polítiques culturals a València
28/06/2018 -

Amb l’objectiu d’enriquir la nostra visió del panorama cultural, el grup de cultura del PSPV-PSOE de la ciutat de València ha organitzat aquesta vesprada l’acte Ens Mou la Creació Artística en l’Sporting Club de Russafa, a les 19.30 h. Segons ha explicat la secretària general del PSPV-PSOE de la ciutat de València, Sandra Gómez, l’objectiu dels i les socialistes és “sumar propostes que puguen generar noves polítiques culturals en la ciutat”.

Sandra_gomez_culturaEs tracta del segon acte que realitza el grup de cultura que comptarà amb la participació del dissenyador i editor de còmic Mac Diego, la gestora cultural i comissària d’exposicions Lupe Frígols, l’historietista i il·lustrador Paco Roca i la catedràtica d’escultura i membre de l’Acadèmia de Belles Arts de Sant Carlos Amparo Carbonell.

Sandra Gómez ha assenyalat que aquestes trobades són “fòrums oberts de debat per a escoltar, millorar i construir propostes”. A més, ha explicat que s’ha triat el tema de la creació artística per a tractar qüestions com “fomentar la internacionalització de la creació valenciana” així com “recuperar el carrer com a espai expositiu”.

També, ha continuat, “la necessitat de crear noves mostres, fires i salons de còmic, il·lustració o pintura”, “millorar les ajudes públiques”, “aprofitar el potencial, la fama i el prestigi de les creacions valencianes” i “impulsar als joves creadors i donar suport als no tan joves”.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − quinze =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC