25n
25N
25N

Gómez insta al PP que "renuncie a l'extremisme ridícul que ha demostrat en el Congrés"

Gómez insta al PP que "renuncie a l'extremisme ridícul que ha demostrat en el Congrés"
06/05/2020 -

La secretària general del PSPV-PSOE de València i vicealcaldessa, Sandra Gómez, ha instat al PP de la ciutat que “renuncie a l’extremisme ridícul que ha demostrat en el Congrés”. Així, ha demanat a la portaveu, María José Catalá, que “abandone la campanya electoral per al moment en el qual siga necessari i se centre ara a estar a l’altura d’una ciutat que està fent grans sacrificis per a poder eixir d’aquesta situació”

Així s’ha pronunciat Gómez després de la Comissió Executiva municipal dels socialistes, que ha mostrat el seu suport a les mesures aplicades pel Govern de l’Ajuntament de València, “moltes d’elles pioneres en el conjunt d’Espanya i ha indicat que un pla de reconstrucció sobre la base d’un gran acord polític i social és indispensable per a superar els efectes de la pandèmia a la ciutat”.

A través d’una resolució que s’ha aprovat aquesta vesprada, després de la reunió mantinguda per videoconferència, ha assenyalat que malgrat que “cap ciutat estava preparada parell afrontar el repte del Covid sense insuficiències la ciutat de València ha estat entre els qui han liderat la resposta pública a la pandèmia”.

“En aquesta ciutat no s’ha deixat a ningú arrere i s’està treballant des del primer dia perquè l’escenari posterior a la crisi puga superar-se de manera diferent a l’ocorregut amb la crisi de 2008”, assenyala la resolució.

De la mateixa manera, Gómez ha ressaltat que després d’haver-se passat setmanes dient que “calia actuar amb més duresa, la dreta ha caigut en l’extrema incoherència d’intentar acabar amb l’Estat d’Alarma i ha exigit que s’aclarisca si a la ciutat de València van també a intentar boicotejar la desescalada o esmenaran la seua línia política”.

La vicealcaldessa ha explicat que a la ciutat “es tendirà la mà a tots els partits per a impulsar un pla de reconstrucció que necessita de mesures extraordinàries de totes les administracions, posar en risc l’estat d’alarma ha pogut ser molt nociu per a la ciutat, ha advertit que afortunadament l’intent del PP i VOX ha quedat com una irresponsabilitat improductiva que ara han d’esmenar”.

És per això que ha demanat a la portaveu del PP a València, María José Catalá, que “abandone la línia de radicalitat i de propostes desficaciades mostrada fins ara de manera intermitent i no continue en la via de l’extremisme ridícul de Pablo Casado”.

En aquest sentit, la Vicealcaldessa de València ha demanat al PP que “abandone la campanya electoral per al moment en el qual siga necessari i se centrem ara a estar a l’altura d’una ciutat que està fent grans sacrificis per a poder eixir d’aquesta situació”.

Per això ha exigit que “s’asseguen a la taula d’una manera constructiva indicant que totes les propostes seran escoltades i debatudes per a aconseguir un pla d’ajuntament i no sols de Govern”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + 17 =

museo prehistoria
museo prehistoria