25n
25N
25N

Sandra Gómez, hospitalitzada després de defensar al seu gos d'un atac de dos gossos perillosos

Sandra Gómez, hospitalitzada després de defensar al seu gos d'un atac de dos gossos perillosos

La regidora socialista Sandra Gómez es troba hospitalitzada després de defensar al seu gos Pep després de l’atac de dos gossos American standford que anaven solts. Tant Sandra com el seu propi gos van patir mossegades dels altres dos gossos mentre els amos van fugir. En intentar protegir-ho, li van mossegar a la mà i ha afectat l’os.

La portaveu del PSPV a l’Ajuntament de València, Sandra Gómez, es troba ingressada a l’hospital Clínic de la capital amb ferides greus en una mà després de ser atacada per dues american stanford quan intentava protegir al seu propi gos del seu atac, segons han informat fonts del grup municipal.

Els fets van ocórrer en la vesprada nit d’aquest diumenge quan l’edil va eixir a passejar pels voltants del seu domicili amb el seu gos, al qual van atacar dos cans de la raça american stanford que anaven sense morrió.

Gómez va intentar protegir al seu animal, moment en el qual els altres dos gossos li van mossegar a la mà, una agressió que l’ha afectat l’os i per la qual haurà de sotmetre’s en les pròximes hores a una operació donada la gravetat de les ferides i romandre ingressada tota la setmana a l’hospital.

Els altres dos gossos anaven amb els seus propietaris encara que sense morrió. Fins al lloc dels fets es van desplaçar agents de la Policia Local, que van ser els que van traslladar a l’edil a l’hospital per a ser atesa i van interposar denúncia d’ofici per l’agressió.

El ca de l’edil també va patir lesions en el coll i es troba fora de perill, encara que haurà de sotmetre’s a revisions i cures, segons les mateixes fonts.

L’atac es va produir aquest diumenge per la vesprada. Gómez es troba ingressada en observació en l’Hospital Clínic de València a l’espera d’una intervenció quirúrgica del seu dit menovell. Per altra banda, Pep es troba també amb mossegades però estable.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 14 =