25n
25N
25N

Sandra Gómez impulsarà la convivència, la rehabilitació, l'accessibilitat i els espais verds dels Poblats Marítims des de Malva-rosa fins a Natzaret

Joan Lerma i Ximo Puig abrigallen a la candidata socialista en una trobada amb representants de col·lectius socials del marítims

Sandra Gómez impulsarà la convivència, la rehabilitació, l'accessibilitat i els espais verds dels Poblats Marítims des de Malva-rosa fins a Natzaret
23/05/2019 -

La candidata socialista a l’Alcaldia de València, Sandra Gómez, ha manifestat la seua aposta decidida per a la següent legislatura per la rehabilitació i recuperació dels Poblats Marítims. Ho ha fet abrigallada pel senador socialista Joan Lerma i el president Ximo Puig durant en una trobada amb representants de col·lectius socials del marítim.

“Em compromet a treballar per la millora de la convivència en el barri de la Malva-rosa, perquè tots els veïns i veïnes senten el barri com a propi, i em compromet també amb la rehabilitació del nostre Cabanyal, desenvolupant i aprofitant el pla del Cabanyal o iniciatives tan importants com el pla d’ARRU que consta de 8 milions d’euros per a la regeneració dels habitatges”.

Sandra Gómez ha posat l’accent també en el desenvolupament de la resta de barris que conformen els Poblats Marítims: “El Grau ha de deixar d’estar cicatritzat pel circuit de Fórmula1 i ha de ser un barri verd i residencial, integrat a la nostra ciutat. I no m’oblide de Natzaret, el gran el barri que sempre ha estat d’alguna manera apartat per una gran bretxa d’accessibilitat, els socialistes volem apostar pel desenvolupament del parc de la desembocadura com un dels compromisos més ferms que tenim per a la següent legislatura”. Respecte a la Marina, Gómez ha assegurat que aposta per aquest espai com un “referent en innovació, talent i tecnologia a la nostra ciutat”.

“Com a alcaldessa del Marítim tindré un compromís ferm perquè els Poblats Marítims siga un dels millors espais de la nostra ciutat, on prevalga la convivència, la rehabilitació, l’accessibilitat i els espais verds”, assegura la candidata socialista.

El senador Joan Lerma, ha mostrat tot el seu suport a l’alcaldable: “Ara mateix el futur de la ciutat esperem que estiga en mans dels valencians i valencianes, però especialment en mans de Sandra Gómez, una dona jove que ha demostrat que té capacitat i empenyiment per a portar avant el projecte que construirà la València del futur”.

“Estic convençut que guanyarà i farà possible que la planificació dels pròxims anys de la ciutat siga una realitat. Espere i desig que els ciutadans que ja van apostar per la convivència en les anteriors eleccions, tornen a fer-ho, una convivència que representen molt bé Sandra Gómez i els socialistes”.

Per part seua, el President de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat l’aposta dels socialistes per recuperar els Poblats Marítims i el treball realitzat durant aquests 4 anys:” És fonamental que Natzaret no es quede al marge, per això és tan important que l’antiga L4, que estava abandonada, l’hàgem recuperada. Ara és la L10 i ha connectat a Natzaret amb la ciutat. És el relat del qual ara vol acabar Sandra Gómez amb el parc de la desembocadura”.

“Tenim la capacitat de construir una ciutat des del progrés i s’ha fet des de la transició, evitant que es destruïra el Cabanyal i cosint la ciutat. Sens dubte, aquest és un projecte que s’ha demostrat òptim per als valencians i valencianes”, ha conclòs Puig.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 10 =

museo prehistoria
museo prehistoria