25n
Orgull
Orgull

Sandra Gómez avisa: "S'equivocarà qui sobreactúe per a cercar la diferenciació i el vot de ciutadans"

La portaveu socialista creu que en Cs “falta rigurosidad” i lideratge i que el PP “viu atrapat en la nostàlgia de Rita Barberá”

Sandra Gómez avisa: "S'equivocarà qui sobreactúe per a cercar la diferenciació i el vot de ciutadans"
31/08/2018 -

La portaveu del PSPV-PSOE en l’Ajuntament de València, primera tinent d’alcalde i regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, creu que “no hauria de” haver-hi una ruptura del Govern de la Nau abans de les eleccions municipals i ha assegurat que el seu partit farà “tot el possible” perquè l’equip de govern dure “fins al final”. En aquesta línia, ha advertit que es “equivocarà” qui “sobreactue” per a cercar la “diferenciació i el vot dels ciutadans”.

Així s’ha manifestat Gómez aquest divendres en un desdejuni informatiu d’inici de curs polític, en ser preguntada pels mitjans sobre una possible ruptura en el Govern de la Nau fins a les eleccions municipals.

“No hauria de (haver-hi una ruptura) i nosaltres anem a fer tot el possible perquè aquest govern dure fins al final. Ens vam comprometre a quatre anys i s’equivocarà qui, d’alguna forma, sobreactue per a cercar la diferenciació i el vot dels ciutadans, perquè els ciutadans progressistes volen que açò funcione. S’equivoca i molt qui cerca la contínua tensió política, perquè què passarà dins de nou mesos? És un poc absurd”, ha destacat.

Al seu judici, ara, “tots hem de posar de la nostra part i aquests nou mesos són una prova de foc per a tots partits polítics, perquè seran necessaris per a assentar les bases de confiança per a possibles projectes futurs. En eleccions no tot val i després ens asseiem com si no haguera passat res”, ha advertit.

En la mateixa línia, la portaveu del grup socialista ha sostingut que el seu partit no afrontarà la campanya electoral “fent oposició al mateix govern” i ha lamentat que hi ha algunes declaracions de companys de govern que li han deixat “perplexa”.

“A voltes es carrega negres o se cerca la diferenciació amb la resta partits, que són socis de govern, quan potser un va més fluix per a posar en valor el que ha fet. A nosaltres no ens fa mancada diferenciar-nos criticant als nostres companys”, ha dit, i ha demanat “afrontar la campanya amb la calma del treball ben fet”.

Gómez ha al·ludit a unes recents declaracions de la regidora d’Habitatge, María Oliver (València en Comú), en les quals deia que certes mesures dutes a terme en el consistori les podia haver fet el PP”. “És un error de base, perquè jo també podria dir que ella ha fet les mateixes polítiques d’Habitatge que el PP: cap, però crec que no toca”, ha asseverat.

“MÉS ESTRIDÈNCIES DE LES NECESSÀRIES”

La primera tinent d’alcalde considera que l'”èxit” del govern municipal es basa a haver-hi parlat “dins de casa” i ha fet una crida a “la calma, a l’enteniment i al diàleg”; al mateix temps que ha puntualitzat que el PSPV no és el grup majoritari en el govern, per la qual cosa la seua posició “més còmoda” seria “cercar la confrontació”, alguna cosa que no faran perquè no els fa falta, segons ha insistit.

Gómez ha admés que aquest mes hi ha hagut “més estridències de les necessàries” i s’ha mostrat sorpresa que s’escenifiquen “cap a fora” les discrepàncies abans de parlar entre ells, ja que creu que és “un error”.

“CALMA DE QUI SAP QUE TÉ ELS DEURES FETS”

Quant a la forma en la qual el PSPV afrontarà les eleccions, Gómez, que es presentarà a les primàries del PSPV per al consistori, ha ressaltat que ho faran amb “la calma de qui sap que té els deures fets”. “Venim a les eleccions amb la fulla de serveis per a la ciutat”, ha apuntat, al mateix temps que ha desgranat alguns assoliments, com la reducció “quasi a la meitat” del deute municipal.

“Ens presentem amb tota la calma a les eleccions, parlant en positiu del qual hem fet. És el que crec que haurien de fer tots els partits que han format part d’aquest govern”. Compartint els èxits de tots, perquè el que s’ha fet bé des de qualsevol àrea de gestió, que ha sigut bé per a la ciutat, ha sigut bé per al govern municipal i per a tots els partits polítics”, ha explicat.

CONFLICTES “ABSURDS”

Gómez considera que els conflictes entre les forces d’esquerres són “absurds” perquè l'”alternativa” que donaran als ciutadans són partits com a Ciutadans (Cs), que exerceix un “lideratge incapaç” per a la ciutat, i el Partit Popular (PP), que “viu atrapat en la nostàlgia de Rita Barberá”.

Així, ha criticat que en Cs “mancada rigorositat” i no té un “projecte definit de ciutat”. “Fan política a força del titular ximple, estan més preocupats de posar l’accent en l’anecdòtic, en lloc de parlar de projecte ciutat; exerceixen un lideratge incapaç i amb un portaveu que no està a l’altura del seu càrrec”, ha assenyalat.

En la mateixa línia, ha apuntat que el PP viu “atrapat en la nostàlgia de Rita Barberá”. “Segueix amb el mateix equip que tenia Barberá, amb els mateixos regidors. No han sigut capaços de superar aqueixa etapa perquè segueixen exercint el lideratge a València ells. I segueixen sense exercir-ho, perquè tampoc hi ha un projecte de ciutat i no sabem què diu ni se li espera al Pàg. Estan més preocupats a sobreviure als seus casos de corrupció que a plantejar un projecte per a València”, ha asseverat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 + dotze =