25n
25N
25N

Sandra Gómez: els partits progressistes sempre hem defensat ‘primer les persones i després els bancs’

La vicealcaldessa de València recorda als qui han participat en la reunió que li estan fent el joc al PP amb una llei, la llei Montoro, aprovada pel propi PP.

Sandra Gómez: els partits progressistes sempre hem defensat ‘primer les persones i després els bancs’
01/09/2020 -

La vicealcaldessa de València i secretària general del PSPV-PSOE a la ciutat, Sandra Gómez, ha manifestat aquest dimarts, amb motiu de la reunió convocada pel portaveu del PP en la FEMP i alcalde de Saragossa, sobre el Decret llei d’Ús dels Romanents dels Ajuntaments que “com l’altra meitat del govern a la ciutat de València, no compartim ni l’esperit ni el fons de la reunió”. Així, ha continuat que es tracta d’una maniobra del PP, “és obvi que és una reunió totalment dirigida per Gènova, per la direcció nacional del PP i que no va en favor dels ajuntaments, sinó que els perjudica amb l’únic interés d’anar contra el Govern i del PSOE”.

La vicealcaldessa Sandra Gómez ha explicat que “n’hi ha prou amb recordar alguna cosa que tothom sap i és que la llei Montoro ve del ministre Montoro, ministre i govern del PP”. En aqueixa línia, ha assenyalat que “van ser ells els qui van defensar que els Ajuntaments dedicaren tots els seus estalvis a pagar primer als bancs”. Per contra, Gómez ha ressaltat que “nosaltres des del PSOE, hem defensat justament el contrari i més ara en un moment de crisi”.

“El pressupost de l’any que ve ha d’anar dedicat precisament a ajudar a aquelles persones, comerços, autònoms, petites i mitjanes empreses que l’estan passant realment malament, amb ajudes i inversions, ha explicat la vicealcaldessa, qui ha manifestat que la posició del PSPV-PSOE a la ciutat de València serà ferma en aquest sentit perquè “no entenem que els romanents s’hagen d’anar dedicats a pagar als bancs”.

Gómez apel·la al fet que els romanents vagen dedicats “a fer uns pressupostos de la reconstrucció i no de la retallada, ja que tal com ha recordat, si l’Ajuntament de València no s’acull al decret del govern, haurà de fer una retallada de 11M€ i l’única perjudicada d’això serà la ciutadania que veurà com els ajuntaments tenim menys recursos si no s’aprova. En aqueixa línia, Gómez ha recalcat que “jo crec que això no ho vol ningú i menys els partits progressistes”, per això, ha continuat “recordaria, en primer lloc, als qui han participat, i jo crec que li fan una mica el joc al PP, que es van manifestar contra la llei Montoro i, en segon lloc, que els partits progressistes sempre hem defensat que primer les persones i després els bancs, i en aqueixa línia estarem en el PSOE”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 + nou =