25n
Orgull
Orgull

Sandra Gómez: “Quan ens presenten l'informe l'estudiarem i ens pronunciarem”

La vicealcaldessa no ha volgut pronunciar-se davant el suposat informe del València CF que, segons Enric Morera, ja ha presentat el club

Sandra Gómez: “Quan ens presenten l'informe l'estudiarem i ens pronunciarem”
23/04/2021 -

La controvèrsia entorn de l’ATE (Actuació Territorial Estratègica) del Nou Mestalla continua. Si bé la setmana passada el problema radicava en el fet que la proposta presentada pel València CF era “absolutament insuficient” per a la vicealcaldessa, Sandra Gómez, ara la situació ha canviat. El conflicte en les últimes hores està en un suposat informe que, segons el president de les Corts, Enric Morera, l’entitat valencianista va presentar a la Conselleria.

“Em consta que la proposta de Meriton , actual propietari del club, es va presentar”, ha declarat fa escasses hores el president de les Corts en la cadena autonòmica À Punt. Una declaració que ha enxampat per sorpresa a la regidoria d’Urbanisme. La màxima responsable d’aquesta àrea, Sandra Gómez, no ha tingut temps de valorar aquestes declaracions, per la qual cosa ha afirmat que “quan ens presenten l’informe l’estudiarem i ens pronunciarem”.

L’anunci d’Enric Morera ha enxampat a la vicealcaldessa en plena roda de premsa després de la Junta de Govern Local habitual de cada divendres. Així, només ha afirmat que s’ha assabentat de sentides i d’alguna notícia, i això és una cosa que ha d’estudiar més a fons. “És que no em puc pronunciar sobre un suposat informe que no anuncia el València, que anuncia el president de les Corts sobre el que suposadament presentarà el València a l’àrea d’Urbanisme i del qual no conec ni el contingut, si és que existeix”, ha valorat Gómez.

La vicealcaldessa sí que es mostrava contundent avaluant un informe que va presentar el València fa uns dies que s’està valorant i estudiant i que és totalment públic. No obstant això, segons Morera, “no sé qui ho va filtrar, però eixe no és el document, i algú el va presentar de manera malintencionada per a fer soroll”. A més, afegia que “crec que (el València CF) presentarà una proposta per a acabar el pavelló i una altra per a buscar una solució per a aquest estadi. Hi ha voluntat de solucionar aquesta situació”.

Davant la rellevància d’aquestes declaracions, Gómez sí que ha volgut puntualitzar una cosa. “Si se l’ha passada Meriton a ell (la proposta) directament que l’ensenye. Però, fins ara i la informació que tenen oficialment les dues administracions públiques és el que ha presentat sota registre d’entrada el club. És públic, qualsevol persona pot accedir i veure”, ha asseverat la regidora d’Urbanisme de València.

El president de les Corts ha aprofitat també la seua intervenció per a criticar la gestió que està realitzant l’àrea d’Urbanisme de l’ajuntament davant aquest tema. “Amenaçar o posar unes condicions a empreses valencianes o d’inversions de fora és un mal negoci. No ens interessa el conflicte o l’embolic, ni les amenaces, ni els insults. Ací no es pot insultar als propietaris del València CF”, ha afirmat Morera. Davant això, la vicealcaldessa no ha volgut entrar en provocacions i no ha comentat les declaracions.

Buscar solucions: únic punt en comú

Aquest tema ha generat controvèrsies i multitud d’opinions diferents en molts aspectes. No obstant això, si hi ha una cosa en la qual tots els representants estan d’acord, tant de partits polítics com institucions, és que cal buscar solucions per a la finalització del Nou Mestalla. Un problema que porta arrossegant la ciutat de València durant anys i que no sembla que vaja a resoldre’s a curt termini.

“Això és una cosa que tenim tots molt clar, que cal buscar solucions, i que evidentment el que volem és que el València acabe l’estadi”, ha assegurat Sergi Campillo. “Estem totes les administracions treballant per a arribar a una solució respecte a un problema que ens preocupa a tots i a totes”, ha resolt Gómez.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 4 =