25n
Orgull
Orgull

Sandra Gómez anuncia una futura línia verda que vertebrarà el Cabanyal-Canyamelar amb la Marina

Gómez aposta per consolidar el model de ciutat amable i sostenible en tots els barris de València

Sandra Gómez anuncia una futura línia verda que vertebrarà el Cabanyal-Canyamelar amb la Marina
03/09/2019 -

La responsable de l’àrea de Desenvolupament, Renovació Urbana i Habitatge, i vicealcaldessa de València, Sandra Gómez, ha anunciat aquest matí que el Pla Especial del Cabanyual-Canyamelar, que es troba actualment en la primera fase d’al·legacions després de concloure el període d’exposició d’informació al públic, comptarà amb una via verda que vertebrarà el barri fins a la Marina.

Gómez ha remarcat que una de les prioritats d’aquesta regidoria és la regeneració del barri a través del PECC amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes d’una de les zones més emblemàtiques de València. D’aquesta manera, ha reiterat la seua voluntat de portar l’exposició de les al·legacions al ple de setembre o octubre “perquè puguem disposar d’unes normes i un pla que garantisca la convivència i la rehabilitació del barri”.

“Comença un nou curs polític i un dels objectius que ens hem marcat és aprovar el PECC per a donar-li l’impuls definitiu que necessita el barri”, ha remarcat i ha explicat que en aquesta línia s’està treballant des d’Urbanisme per a abordar les al·legacions que han presentat les entitats i col·lectius veïnals. Així, ha anunciat que una de les novetats que presentarà el pla serà “la creació d’una via verda que realment vertebre tota la zona fins a la Marina”.

Sandra Gómez ha posat de manifest que aquesta mesura s’emmarca dins de la proposta de dotar al Cabanyal-Canyamelar d'”espais de qualitat urbana i mediambiental que permeten als veïns i veïnes gaudir el barri i passejar”. D’aquesta manera, ha ressaltat que des d’Urbanisme “podrem consolidar el model de ciutat amable i sostenible en tots els barris de València”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + deu =