caixa popular

Anecoop cultiva a València melons d'Alger amb forma de cor per a clients 'premium' anglesos

ANECOOP

Anecoop cultiva a València melons d'Alger amb forma de cor per a clients 'premium' anglesos
09/07/2018 -

L’empresa hortofructícola Anecoop cultiva a València melons d’Alger amb forma de cor, un producte que ha sorgit després d’un procés de desenvolupament i innovació i que cerca “sorprendre” al consumidor, “aportant valor afegit tant a ell com al productor”.

Segons ha informat la companyia en un comunicat, ja s’ha iniciat aquesta setmana l’enviament a Anglaterra de 2.000 quilos de meló d’Alger amb forma de cor, de la mateixa varietat que la mini Bouquet. Per a obtenir aquest format s’empra una tècnica “completament natural” en el camp, que els permet créixer amb aquest disseny.

En l’actualitat, Anecoop treballa aquest producte a través d’una de les seues cooperatives sòcies, a petició d’una cadena de supermercats britànica, els clients dels quals ‘premium’ “cerquen per sobre de tot la diferenciació”.

D’aquesta forma, els melons d’Alger sense llavors Bouquet incorporen un nou producte el cultiu del qual, de moment, es realitzarà “exclusivament sota comanda”.

El meló d’Alger sense llavors Bouquet ha convertit a Anecoop en el primer operador espanyol de melons d’Alger, tal com arreplega l’últim rànquing elaborat per la revista especialitzada Alimarket en 2018. Des de fa 26 anys, lidera la seua categoria en el mercat europeu, en estar present des de l’any 1992 en els lineals de fruites i verdures de les principals cadenes de distribució en 30 països.

El 100% dels melons d’Alger Bouquet es produeixen a Espanya. El seu cultiu està realitzat per agricultors espanyols amb un “alt grau” d’especialització en aquesta fruita. Gràcies al programa Bouquet, Anecoop ha aconseguit estendre la campanya de meló d’Alger des d’abril fins a finals d’agost.

Durant aquest exercici, Anecoop preveu comercialitzar 150.000 tones de meló d’Alger, un dels seus productes estrella, de les quals un 80% correspon al meló d’Alger sense llavors Bouquet. En 2017 Anecoop va comercialitzar 132.000 tones.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − 4 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC