25n
25N
25N

Sánchez ofereix a les CCAA demanar un estat d'alarma individualitzat si el necessiten i defensar-lo en el Congrés

Sánchez ofereix a les CCAA demanar un estat d'alarma individualitzat si el necessiten i defensar-lo en el Congrés
25/08/2020 -

El president del Govern, Pedro Sánchez, ha convidat a les comunitats autònomes que el necessiten davant l’impacte de la Covid-19 el suport del Govern a declarar un estat d’alarma individualitzat i defensar la seua aplicació, així com les seues possibles pròrrogues, en el Congrés.

Així ho ha indicat en roda de premsa en la Moncloa després de la celebració del Consell de Ministres, on ha deixat clar que aquest instrument està a la disposició dels presidents autonòmics que el requerisquen per a aportar-li “instruments jurídics” que puguen necessitar per a combatre la pandèmia.

Sánchez ha detallat que, en cas de demanar aqueix estat d’alarma individualitzat, es desplegarà aqueix comandament únic i, en aqueixa “voluntat de cogovernança”, acudirien al costat del president autonòmic al Congrés per a explicar les causes sanitàries que els motiven i defensar fins i tot la seua pròrroga si és necessari.

Tot això, amb el suport dels grups parlamentaris que suporten la majoria parlamentària en la cambra baixa, ha precisat Sánchez en la seua compareixença.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 4 =