25n
25N
25N

Sánchez anuncia l'obertura a turistes del Regne Unit la pròxima setmana i el 7 de juny a viatgers vacunats

Sánchez anuncia l'obertura a turistes del Regne Unit la pròxima setmana i el 7 de juny a viatgers vacunats
21/05/2021 -

El president del Govern, Pedro Sánchez, ha anunciat aquest divendres que Espanya s’obrirà dilluns que ve als turistes de tots els països catalogats en ‘verd’, entre ells els del Regne Unit i el Japó, i que el pròxim 7 de juny es permetrà l’entrada als viatgers de tots els països, sempre que acrediten haver rebut la pauta completa d’una vacuna reconeguda per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) o l’Agència Europea del Medicament (EMA).

Sánchez, que ha presentat en Fitur el Certificat Verd UE Covid, ha assenyalat que el sector turístic “es mereix bones notícies” i que serà “la palanca que impulse la recuperació”.

Així mateix, ha traslladat que el Certificat Verd UE Covid entrarà el vigor el pròxim 1 de juliol en tots els països de la Unió Europea.

Amb la incorporació del Regne Unit i el Japó, la llista passa a estar integrada per Israel, Irlanda del Nord, Austràlia, Nova Zelanda, Ruanda, Singapur, Corea del Sud, Tailàndia i la Xina. Així mateix, queden exempts de restriccions els residents de les regions administratives especials de Hong Kong i de Macau.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × dos =