caixa popular

Sánchez a Puig: "Aparten-se a un costat i deixen als partits nets i assenyats treballar de debò pels valencians"

∙ La síndica de Cs critica que “mentre la corrupció contínua assolant les institucions, el Govern dóna carpetada al nou model de finançament”

Sánchez a Puig: "Aparten-se a un costat i deixen als partits nets i assenyats treballar de debò pels valencians"
05/07/2018 -

“Aparten-se a un costat i deixen als partits assenyats i nets de corrupció treballar de debò per tots els valencians”, així s’ha dirigit la síndica del grup parlamentari Ciutadans (Cs) en Les Corts Valencianes, Mari Carmen Sánchez, al president de la Generalitat, Ximo Puig, en la sessió de control del ple de la Càmera autonòmica. “Depuren responsabilitats i demanen perdó, però deixen d’insultar a la intel·ligència dels valencians parlant de malaptesa quan el que han de dir és corrupció”, ha continuat.

“La transparència i el bon govern han brillat per la seua absència en el Consell del Botànic, amb la Diputació de València com l’últim exemple d’epicentre de la corrupció”, ha assenyalat Sánchez, qui ha lamentat que “mentre les irregularitats no cessen en la gestió de les institucions públiques, els valencians veuen com el Govern de Pedro Sánchez dóna carpetada a la possibilitat d’un nou model de finançament per a les comunitats autònomes abans de 2020”.

“On està el suport del Govern a una reivindicació històrica de tots els valencians com és unes inversions més justes i equitatives?” ha qüestionat la síndica. “Ni està ni se li espera”, ha ironitzat, “i aquesta és solament una mostra més de com el bipartidisme del PP i PSOE solament perpetuen el maltractament econòmic als valencians”.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + 1 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018