25n
25N
25N

La carrera més divertida de l'any torna a València. Tot preparat per a la Sant Silvestre

La Sant Silvestre arrancarà a les 20.00 hores des del carrer Xàtiva

La carrera més divertida de l'any torna a València. Tot preparat per a la Sant Silvestre
28/12/2018 -

València es prepara per a acollir la carrera més divertida de l’any. Aquest diumenge, 30 de desembre, torna la Sant Silvestre al centre de la ciutat. Organitzada per la Fundació Esportiva Municipal, s’espera que més de 17.000 corredors s’unisquen a l’última carrera de l’any per a acomiadar el 2018 d’una manera més solidària. I és que, en aquesta ocasió, els diners recaptats es destinaran a l’Associació de Pares per a Xiquets i Adolescents amb Dèficit d’Atenció i Hiperactivitat (APNADAH).

La Sant Silvestre arrancarà a les 20.00 hores, i constarà de dues proves: una per a professionals i una altra més lúdica per als aficionats que no dubten a participar amb les disfresses més originals. Amb un recorregut de 5.300 metres, el tret d’eixida es donarà al carrer Xàtiva per a passar per Guillem de Castro, Blanqueria, la Ciutadella, Navarro Reverter, Pau, Sant Vicent Màrtir i, finalment, Plaça de l’Ajuntament on estarà la línia de meta.

Les inscripcions podran fer-se fins a aquesta vesprada, a les 20.00 hores, en les oficines del S.D. Correcaminos per a la carrera professional, i fins al mateix 30 de desembre, en els centres d’El Corte Inglés de l’Avinguda de França, Pintor Sorolla i Nuevo Centro per a la carrera popular.

Amb aquesta prova es tanca un cicle esportiu més que intens en la capital del running, però ja es comencen a calfar els motors perquè València torne a acollir, en 2019, competicions de primer nivell, i de gran reconeixement en el món esportiu en l’àmbit nacional, però també internacional.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − quatre =

CCCC
torrent