25n
25N
25N

Una Sant Silvestre solidària i lliure de violència contra les dones inicia la programació del cap de setmana a Torrent

La Carpa de Nadal acull una programació que inclou cinema, teatre i la festa de finalització d’any

Una Sant Silvestre solidària i lliure de violència contra les dones inicia la programació del cap de setmana a Torrent
27/12/2018 -

La ciutat de Torrent es prepara per a viure l’últim cap de setmana de l’any i ho fa amb activitats dirigides a tots els públics. El programa arranca amb la carrera Sant Silvestre, un esdeveniment esportiu molt esperat pels torrentins i torrentines, ja que no solament poden córrer i passar-ho bé, sinó que en tractar-se d’una prova solidària han d’aportar aliments no peribles que van destinats a col·laborar amb el Punt d’Aliments municipal. Entre les novetats d’enguany, la carrera compta amb un nou recorregut, l’eixida és en la plaça Major (com tots els anys), pujaran per l’avinguda, giraran pel carrer Sant Valeriano, per a tornar a la mateixa avinguda pel carrer Azorín, on continuaran baixant fins a arribar una altra vegada a la plaça Major. A més, s’han preparat 2.000 samarretes commemoratives del X aniversari de la Sant Silvestre, -dissenyada per l’Ajuntament de Torrent-, com a obsequi per a les primeres persones que arriben a arreplegar el seu dorsal.

La Casa de la Dóna participarà en l’esdeveniment, per a conscienciar i donar visibilitat a Torrent com una ciutat lliure de violència contra les dones. Se situarà un lloc al costat de la taula principal on es reparteixen els dorsals, ací es podran trobar uns adhesius contra la violència de gènere, les quals estan disponibles per a tots els que participen en la carrera, a més d’informació sobre el que es realitza en el centre. D’igual manera, les dones del taller de running de Casa de la Dóna correran contra la violència de gènere.

Carpa de Nadal

Un punt de trobada en aquestes dates a Torrent és, sens dubte, la Carpa de Nadal instal·lat als peus de la Torre. Un espai on els més xicotets, però també els més majors del municipi, poden gaudir de moltes activitats. El dissabte a les 11 h, la carpa es convertirà en un escenari per a representar Les aventures d’un pingüí per Nadal. Igualment, les arts escèniques continuaran el diumenge, també a les 11 h, amb Les aventures de Lucky i cia.. A més, l’agenda del públic infantil inclou una sessió de cinema amb la pel·lícula El va nadar en cap. El dissabte a les 11 h a l’Aula CAM.

Campanades

Com és tradició, els torrentins i torrentines tenen una cita en la plaça de l’Església per a acomiadar l’any i donar la benvinguda al 2019. Les campanades donaran l’inici del nou any i serà el tret d’eixida de la festa de finalització d’any, que s’organitza en la Carpa de Nadal per la Federació de Moros i Cristians.

Trenet de Nadal

El tren de Nadal continua circulant pels carrers torrentins aquest cap de setmana. Un dels punts de partida del tren és la Font de les Granotes: divendres 28 (11 a 13.30 h), i dissabte 29 (17.30 a 20 h). L’altra eixida serà des de la Torre en el següent horari: dissabte 29 (11 a 13.30 h) i diumenge 30 (11 a 13.30 h).

Música i teatre

L’oferta musical arriba des de l’Auditori amb acull el famosos oratori “El Mesias”, l’obra mestra de George Friedrich Haendel, que inclou, entre altres números populars, el seu celebérrimo cor “Al·leluia”. El dissabte a les 20 h. D’altra banda, “L’aprenent de bruixot, una aventura musical”; un espectacle que endinsarà al protagonista en un món de màgia per a descobrir que és tot un bruixot. El divendres a les 18 h.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × cinc =