25n
25N
25N

Sant Roc continua el seu recorregut pels barris de Burjassot

Sant Roc continua el seu recorregut pels barris de Burjassot
09/08/2019 -

A coll dels clavaris de Sant Roc 2019, el patró de Burjassot continua la seua peregrinació pels carrers de Burjassot. Hui divendres, i matí, tindran lloc els dos últims trasllats, a les 19.30 hores.

La imatge del sant ha visitat ja a onze de les tretze comissions falleres del municipi, a més del Barri dels 613 habitatges, l’Associació de Festes de Santa Gemma i l’Associació Al-Andalus. Precedit dels veïns i veïnes, les diferents clavaries i José Parra com a Clavari Major, la imatge de Sant Roc ha recorregut ja gran quantitat de carrers de Burjassot, acompanyat també per l’Alcalde, els regidors de Festes i Falles, altres components de l’Equip de Govern i la música de l’Agrupació Musical Les Sitges. En cadascuna de les seues parades, les Falles i Associacions han rebut al sant amb pètals de flors, rams de focs artificials i molta emoció.

En els seus dos últims dies de trasllats, Sant Roc visitarà les Falles Mariano Benlliure – Acequia Tormos i Plaça del Pouet, en la vesprada del divendres i conclourà el seu recorregut, el dissabte, amb la tradicional i esperada visita als ancians i ancianes que resideixen en la Llar Sequera. Hui, divendres 9 d’agost, el sant eixirà de la Parròquia de la Nativitat i descansarà a Sant Miquel, des d’on demà eixirà per a acabar aquests dies de trasllats amb la seua volta a l’Ermita. D’allí tornarà a eixir, dimecres que ve 14 d’agost, per a ser el protagonista de la Baixada Infantil.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set − quatre =