caixa popular

Sant Marcel·lí estrena el documental sobre la història de l'associació veïnal

L’entrada a l’esdeveniment és gratuïta descarregant la invitació de la web de la Rambleta

Sant Marcel·lí estrena el documental sobre la història de l'associació veïnal
07/02/2018 -

Els veïns del barri de Sant Marcel·lí tenen, aquesta vesprada, una cita en La Rambleta. I és que en el marc de la sisena edició de ‘La València contada’, el Café-Teatre d’Espai Rambleta acollirà l’estrena del documental ‘Sant Marcel·lí 1976 – 2016. Veus d’un barri’. Un documental, promogut en 2016 per l’associació veïnal de Sant Marcel·lí amb motiu del seu quaranta aniversari, on s’arreplega la seua història, així com la labor que els membres d’aquesta associació porten realitzant durant tot aquest període de temps.

A través d’entrevistes a socis fundadors, antics militants i presidents, es desgrana les accions de l’associació veïnal. I tot això de la mà de Raúl Javier Sales Sevilla, director de cinema científic i tècnic d’UPV. Així mateix, a aquesta iniciativa també se li suma la publicació d’un estudi en forma de llibre-guia, realitzat per la Universitat de València, que eixirà a la llum el 6 de març.

En definitiva, diferents accions que pretenen posar en relleu la lluita i les reivindicacions de l’Associació Veïnal de Sant Marcel·lí durant aquests 40 anys, així com els grans assoliments que han millorat la qualitat de vida dels veïns, gràcies a diversos testimoniatges d’aquelles persones que van viure de primera mà totes aquestes accions. No t’ho perdes, i gaudeix d’un acte, que començarà aquesta vesprada, a les 17.00 hores, i que podràs assistir de manera gratuïta descarregant la invitació en la web de la Rambleta.

Programació

17.00 h. La història de Sant Marcel·lí. Abans i després del segle XX amb Vicent Baydal, professor d’història de la Universitat Jaume I, i Àngel Vidal, historiador de Sant Marcel·lí.

17.30 h. Societat i moment urbà de Sant Marcel·lí (estat actual i futur del barri) amb David Estal, urbanista, i María Navalón, Presidenta de l’AVV de Sant Marcel·lí.

18.15 h. Descans.

18.45 h. Art i cultura en Sant Marcel·lí (activitats i estat cultural del barri) amb Andrea Pont i Mar Vidal, membres del col·lectiu d’educació artística Fractals, i Tom Santiró, cantant de Frida.

19.30 h. Intervenció musical de Tom Santiró (Frida).

19.45 h. Cerveses Alhambra

20-15 a 21.30 h. Projecció del documental ‘Sant Marcel·lí 1976 – 2016. Veus d’un barri. ENTRADA GRATUÏTA.

I a més, Exposició fotogràfica de ‘València al detall’ amb elements arquitectònics de Sant Marcel·lí. Autors: Tomás Gorria i Tono Giménez.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × dos =

Paiporta
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris