25n
25N
25N

San Emeterio: "Necessitem que hi haja sintonia entre l'equip i l'afició"

L’aler entén que els resultats que valen són el que aconseguiran a partir del diumenge

San Emeterio: "Necessitem que hi haja sintonia entre l'equip i l'afició"

València Extra parla amb Fernando San Emeterio.

Un balanç de la pretemporada.

Positiu, la gent nova s’ha acoblat bé. Per damunt dels resultats, que a més han sigut bons, cal assenyalar que hem millorat cada dia. Hem jugat cada dia millor. És cert que encara tenim marge de millora, que no hi ha hagut contratemps en qüestió de lesions, hem recuperat a Sam… així que, sens dubte, el balanç és positiu i ara comença el bo.

Tots parlen de marge de millora, com a jugador com percep eixe marge

No és dir-te com és el marge de millora però si és cert que tots els equips quan arriben al seu primer partit de Lliga, no estan en la seua millor versió. Crec sincerament que podem seguir millorant, tenim temps per a això però el que sí que és cert és que el diumenge comença la competició i que a partir d’aleshores els resultats sí que són importants.

El bé que té aquest equip, i el que ha tingut altres anys, és que qualsevol ego personal, qualsevol pensament un poc egoista s’aparca i es pensa en l’equip. Eixa és una de les claus que hem d’aconseguir per a tenir èxit.

Considera una dada important haver guanyat a tots els equips de la Lliga Endesa amb els quals s’han enfrontat en pretemporada?

No, crec que no. Els nostres resultats han sigut bons però si fossen roïns, seguiríem amb el mateix discurs. Per sobre de qualsevol rival hem mirat la millora del nostre equip, per sobre de resultats, crec que tots els equips mirem açò. A partir d’ara açò canvia i es mira més el resultat doncs ja estem dins de la competició.

Quin ha sigut l’evolució des del primer partit de la pretemporada fins al de la presentació?

Crec que hem evolucionat a conéixer-nos millor. Hem aconseguit afermar conceptes. Amb el primer partit solament feia una setmana que estaven entrenant, ara ja fa més d un mes amb la qual cosa ens coneixem millor entre els companys, sabem el que l’entrenador vol… el temps és el que fa que l’equip vaja millor.

Quines sensacions té de cara al primer partit de la Lliga davant el Tecnyconta Zaragoza?

Bones. És cert que hem de fer una bona setmana d’entrenaments per a arribar preparats a eixe partit. El Tecnyconta Zaragoza compta amb una base forta de l’any passat, a més ha incorporat bons jugadors i en el seu camp sempre és difícil. A tot açò se li suma que és la primera jornada i tothom vol demostrar i començar bé davant la seua afició.

Com va viure la presentació del passat diumenge davant l’afició taronja en el 30° aniversari?

La veritat és que va ser molt bonica. La Fonteta ha quedat preciosa, el club ha fet un gran esforç per què la gent es trobe còmoda. L’afició està molt il·lusionada amb aquest projecte des de l’any passat doncs omplen la Fonteta en quasi totes les ocasions, tots els abonaments per a aquesta temporada estan venuts… tot va sobre rodes i ara toca seguir per eixe camí. Tots hem d’espentar en eixa adreça, necessitem que hi haja sintonia entre l’equip i l’afició com l’any passat. Així segur que es poden fer grans coses.

Eixa resposta massiva afició, Els posa més pressió?

No, crec que no ha de ser així. Hem de gaudir el dia a dia. Gaudir del camí, no solament del partit sinó que hem d’intentar millorar en cada entrenament tant individualment com col·lectivament parlant. No hem de pensar en res més.

Seria important començar guanyant?

Sí, no és vital però si bonic i important.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + 20 =

museo prehistoria