25n
25N
25N

Samantha: "Passe el que passe, continuaré fent música"

Demà publiquem l’entrevista completa amb Samantha Gilabert

Samantha: "Passe el que passe, continuaré fent música"
20/12/2020 -

L’altre dia ens vam colar en els camerinos de Duel de Veus, el nou talent musical d’À Punt, la televisió autonòmica valenciana. Un concurs en el qual descobrirem el talent musical que amaguen molts valencians i valencianes jutjats i aconsellats per l’humorista valencià Eugeni Alemany, la cantant Sole Giménez, i ni més ni menys, que amb la revelació musical del 2020, la beniarresina Samantha, a qui vam entrevistar dijous passat.

El procés d’enregistrament del programa, la seua situació actual, un balanç de l’acolliment del seu primer disc “NADA“, així com que projectes té entre mans són els temes en els quals es basa aquesta entrevista que a unes hores de publicar-la tant en el nostre canal de YouTube en format audiovisual així com transcrita en aquest mateix periòdic, Samantha té una cosa clara, i és que “passe el que passe, continuaré fent música”.

Demà a partir de les 8 del matí estarà disponible aquesta entrevista en la qual la mateixa Samantha ens avança projectes, més enllà de la música, que sortiran a la llum pròximament

https://twitter.com/sergipau_/status/1340712048402034689

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − dos =