25n
25N
25N

Salvem el Botànic s'acomiada després de 22 anys de lluita

Aquesta associació es va iniciar en 1995 per a evitar l’especulació urbanística

Salvem el Botànic s'acomiada després de 22 anys de lluita
22/03/2017 -

Al març de 1995, ‘Salvem el Botànic, Recuperem Ciutat’ iniciava la seua marxa, i es convertia en un moviment veïnal referent per a la ciutat de València. Anys de lluita, treball i esforç per a aconseguir els seus principals objectius: Que el solar de Jesuïtes quedarà lliure d’edificació per a garantir que el Jardí Botànic no es vera afectat, així com que el paisatge de la Ciutat Vella sobre l’antic riu estiguera lliure d’especulacions.

Ara, després de 22 anys de lluita, l’associació ‘Salvem el Botànic’ s’acomiada. Moltes han sigut les denúncies, mobilitzacions i iniciatives que han dut a terme per a defensar allò que era just. Per això, després que aquests terrenys hagen passat a ser de propietat municipal, i se’ls hagen assignat la qualificació urbanística de zona verda, aquest moviment veïnal ha decidit posar punt final.

Des de l’Ajuntament de València han assegurat que el solar de Jesuïtes servirà per a l’ampliació del Jardí del Botànic de la Universitat de València. Un lloc que no solament és un dels pulmons de la ciutat, sinó que a més amaga una bellesa especial.

Tots els objectius assolits per ‘Salvem el Botànic’ no hagueren sigut possibles sense el suport dels ciutadans, que s’han involucrat, i han recolzat a una associació que cercava evitar l’especulació urbanística, i garantir la conservació d’un espai únic a València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 − 7 =