Salvador sobre el metro nocturn fins a les 2.30: "És una hora raonable en el marc de les nostres possibilitats"

Salvador sobre el metro nocturn fins a les 2.30: "És una hora raonable en el marc de les nostres possibilitats"
29/10/2018 -

La consellera de Vivenda, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, ha assenyalat aquest dilluns respecte al servici nocturn de Metrovalència en caps de setmana i festius fins a les 2.30 hores que és un servici que “ha vingut per a quedar-se” i se n’anirà millorant a mesura que es reben més recursos per a finançar-ho. Ara com ara s’ha fixat fins a les 2.30 hores, “una hora raonable en el marc de les nostres possibilitats econòmiques”.

Així s’ha pronunciat Salvador en el Fòrum Europa Tribuna Mediterrània en ser preguntada sobre per què s’ha fixat com a límit d’eixe servici nocturn les 2.30 hores. Sobre aquest tema, ha posat en valor que al desembre es puga engegar aquest servici nocturn –tota la nit en el cas de finalització d’any– per a posar a la tercera ciutat d’Espanya al nivell d’altres grans ciutats com Madrid o Barcelona, París o Brussel·les.

Aquesta mesura, ha indicat, es paga a través de la subvenció de 10 milions d’euros a l’Autoritat de Transport Metropolità de València –la creació de la qual ha definit com la “gran fita” d’aquesta legislatura–, destinant 1,5 milions a Ferrocarrils de la Generalitat (FGV).

Salvador ha assenyalat que d’eixos 10 milions, després de descomptar les subvencions que ja rebien València i Paterna via partida d’hisendes locals, passen a ser 3,8 milions, ressaltant l'”esforç inversor” en aquest camp, atés que Madrid i Barcelona compten amb més de 100 milions.

Així, ha indicat que en la mesura en què s’augmenten els recursos, amb els 38 milions que reclamen per a l’Autoritat, se n’aniran “millorant els servicis”. “És un servici que ha vingut per a quedar-se”, ha reiterat.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + deu =

Festes Torrent 2019