25n
25N
25N

Salvador Masaroca, l'alcalde de Beniparrell que va passar de governar en minoria a aconseguir majoria absoluta

“El poble de Beniparrell ha reconegut el treball que hem fet en aquests quatre anys”

Salvador Masaroca, l'alcalde de Beniparrell que va passar de governar en minoria a aconseguir majoria absoluta
18/06/2019 -

De governar en minoria a aconseguir majoria absoluta. Així ha sigut l’evolució que Compromís ha experimentat en la localitat de Beniparrell. Després de les eleccions municipals de la localitat del passat 26 de maig, Salvador Masaroca, alcalde de Beniparrell, aconseguia revalidar càrrec, però aquesta vegada amb un total de 749 vots, que alçaven a Compromís com el partit més votat, aconseguint 7 regidors.

“És una gran alegria perquè creiem que el poble ha reconegut la labor que hem fet des que entrarem al Consistori en 2015. És un orgull que hagen confiat en nosaltres”, ha explicat Salvador Masaroca a València Extra. I és que la diferència amb la resta de partits va ser abismal, ja que PP i PSOE només van aconseguir fer-se amb un regidor cadascun.

Salvador Masaroca ho té clar: “En aquests quatre anys, continuarem treballant en la mateixa línia en la qual ho hem fet durant l’anterior legislatura. Des de 2015, no hem parat de treballar per al poble, i creiem que, per això, els veïns i veïnes de Beniparrell han decidit inclinar la balança cap a Compromís”.

I és que és només quatre anys, han aconseguit asfaltar carrers “que estaven deteriorades”; dur a terme el manteniment del camp de futbol o la creació d’una pista polivalent en el col·legi Blasco Ibáñez; així com la remodelació de la piscina municipal “que estava 30 anys abandonada”, entre altres grans projectes.

Així mateix, Salvador ha destacat el treball que s’ha dut a terme en el polígon que “de nou, ha estat 30 anys oblidat”. I, en aquest aspecte, ha destacat haver pogut fer realitat una reivindicació “que ja feia quan estava en l’oposició”. “Aconseguirem una subvenció per a l’eliminació de les torres elèctriques. Ja hem fet el soterrament, i en el termini de 7-8 mesos començarà el desmantellament”, ha conclòs.

Ara, Salvador Masaroca es prepara per a afrontar una nova legislatura, però amb una majoria absoluta, que li permetrà dur a terme més projectes, i comptant amb cinc cares noves que s’incorporen a l’equip de govern, liderat per Compromís.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 5 =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus