25n
Orgull
Orgull

Salvador anuncia que enguany es beneficiaran 4.000 persones més que en 2015 de les ajudes de lloguer i rehabilitació

Salvador anuncia que enguany es beneficiaran 4.000 persones més que en 2015 de les ajudes de lloguer i rehabilitació
11/11/2016 -

La consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, ha mostrat la seua satisfacció pels resultats en la tramitació de les ajudes al lloguer, la rehabilitació i també per a l’informe d’avaluació d’edificis.

En aquest sentit, ha anunciat que enguany es podran beneficiar d’aquestes ajudes 4.383 persones més que en 2015 perquè en total s’han concedit un 150% més d’ajudes. Així, ha explicat que ja s’han publicat els llistats definitius de les ajudes concedides perquè les persones i les famílies el puguen consultar en la web de la conselleria www.habitatge.gva.es

La consellera ha assenyalat que “es demostra una vegada més que gestionem millor els recursos i el nostre objectiu són les persones, ajudar al màxim nombre de gent possible i garantir el dret a l’habitatge”. Així s’ha pronunciat després d’analitzar aquestes xifres durant la reunió que ha mantingut amb la directora general d’Habitatge, Rehabilitació i Regeneració Urbana, Rebeca Torró, així com en les responsables dels serveis territorials de la conselleria a Alacant, Castelló i València. De fet, aquesta mateixa setmana Salvador va tenir una trobada amb els treballadors tant de la direcció general com de les direccions territorials per a traslladar-los el seu reconeixement per la labor i l’esforç realitzat en la tramitació d’aquestes ajudes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + 2 =