25n
25N
25N

Saluda de l'alcalde per a les Falles 2019

Saluda de l'alcalde per a les Falles 2019
14/03/2019 -

Novament estem en Falles que este 2019 a Albal, duen per lema “Encén la flama de la igualtat”. Volem unes festes entre iguals, sense masclisme ni violència de gènere.

Vull donar les gràcies pel seu magnífic treball, als 1.200 fallers que omplin les set comissions, als seus Presidents, a la nostra Junta Local- amb més de 30 anys d’història-, a les Corts d’Honor i a les nostres Falleres Majors Paula Muñoz Díaz i Anna Duato Albert. Mantenen viva la festa, donen alegria als nostres carrers, els omplin de cultura, d’ingeni i de gràcia i ens fan ser més feliços, durant estos dies. L’optimisme de les Falles és la millor medicina per aparcar preocupacions i adversitats i ens conviden a eixir al carrer i participar d’una festa oberta, intensa i divertida.

Aprofite estes línies per felicitar a La Falla El Jardí pels seus 40 anys de vida, fent poble. També per a recordar a un faller il.lustre, precisament d’esta comissió, com va ser el Tio Pedro Belmonte que ens va deixar passat any i que trobem molt a faltar. He adquirit el compromís de continuar donant vida al seu Museu faller on replegava records històrics de les nostres falles i reubicar-lo en un espai municipal, amb el vistiplau de la seua família.
I com que la felicitat és real quan és compartida, done les gràcies a les falles per perfumar amb el seu ADN faller a tota la població, amb art, música, pólvora i somriures. Sigueu feliços!

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − 6 =

escalante
Informacion coronavirus