caixa popular

La Sala Iturbi del Palau de la Música reprén hui la seua activitat

La Sala Iturbi del Palau de la Música reprén hui la seua activitat
30/11/2018 -

La Sala Iturbi del Palau de la Música de València reprén hui divendres la seua activitat després del tancament causat pel despreniment en una part de la conxa acústica d’una de les tribunes, a causa d’una filtració d’aigua causada per les últimes pluges. La sala tornarà hui amb el concert d’abonament de l’Orquestra de València dirigida per Marc Piollet. Un programa en el qual debutarà el reconegut tenor polonés Piotr Beczala, que interpretarà àries de grans òperes de Verdi, Bizet, Puccini, Giordano o Cilea.

Aquestes reparacions van ser posades en marxa immediatament una vegada que els equips tant de bombers com de tècnics de l’Ajuntament de València van inspeccionar les instal·lacions per a la posterior elaboració dels seus informes. És per això que l’auditori municipal ja té certificades per l’equip d’enginyeria i arquitectura extern, Valnu Servicios d’Ingeniería, totes les mesures necessàries per a poder obrir la sala amb normalitat. Unes mesures i accions que es troben dins dels paràmetres indicats pels tècnics de l’Ajuntament de València.

La regidora de Recursos Culturals, Glòria Tello, ha explicat que «hem seguit els passos adequats i necessaris per a resoldre aquesta incidència amb la major diligència i obrir de nou la sala ara que tenim els certificats corresponents, sempre observant la seguretat del nostre públic, dels artistes i dels treballadors del Palau».

Abans de reprendre aquestes activitats programades s’han fet les proves adequades i certificat que l’estructura de l’edifici no ha patit danys estructurals per les filtracions de les pluges. Així mateix, s’ha comprovat que l’estabilitat de les conxes acústiques de les zones afectades per aquestes filtracions és segura. En aquest sentit s’han ficat xarxes i ancoratges i, realitzades proves que garanteixen aquesta estabilitat. D’altra banda, per a recobrir les xarxes s’empra una tela de transparència acústica, que no afecta el so de la sala i es procedirà a substituir la fusta afectada més endavant i en funció de la programació.

Més informaciójo amb ribo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − deu =