25n
25N
25N

La Sala Gomis rep els primers pacients del servei de rehabilitació de l'Hospital d'Ontinyent

L’Ajuntament redueix l’horari de la “zona blava” i avança a les 18:00 hores la seua finalització

La Sala Gomis rep els primers pacients del servei de rehabilitació de l'Hospital d'Ontinyent
29/01/2021 -

La Sala Gomis d’Ontinyent ja funciona com a seu de l’àrea de rehabilitació de l’Hospital General d’Ontinyent. Aquest espai municipal ha estat cedit aquesta setmana per l’Ajuntament d’Ontinyent al Departament de Salut per tal que l’Hospital ontinyentí compte amb més espai per atendre als pacients no covid procedent d’altres hospitals, principalment de Xàtiva. El servei, que ha rebut els primers pacients, es presta en concret a l’espai de la cafeteria, on es poden desenvolupar les tasques de rehabilitació respectant el manteniment de la distància interpersonal d’1,5 metres i les condicions de ventilació determinades per la Conselleria de Sanitat.

Cal recordar que la mesura, que dóna resposta a una petició del personal sanitari, s’afegeix a la cessió el passat mes de novembre per part de l’Ajuntament de l’edifici municipal del Xalet de les Boles al personal del SAMU, per tal que servira com a nova base i poder fer front en millors condicions a l’augment d’activitat generat amb la pandèmia. Prèviament a la cessió, l’espai va ser objecte de millores per part del Departament de Serveis Municipals atenent les necessitats expressades des del mateix Servei d’Emergències Sanitàries.

La zona blava redueix el seu horari

Per altra banda, des d’aquest dijous 28 de gener l’Ajuntament ha modificat l’horari de la coneguda com a “zona blava”, el servei d’estacionament de l’ORA, que avança la seua finalització diària a les vesprades, passant a ser a les 18:00 hores en lloc de les 20:00. La modificació, que s’aplica en coherència amb els canvis als horaris comercials establerts per la Generalitat Valenciana, es mantindrà inicialment fins al pròxim 15 de febrer, tot i que podria prorrogar-se o modificar-se si s’estima necessari.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + quinze =