25n
25N
25N

Sagredo visita el barri de Terramelar per a conéixer les demandes dels seus veïns

Sagredo visita el barri de Terramelar per a conéixer les demandes dels seus veïns
04/04/2017 -

L’Alcalde de Paterna ha visitat aquest matí al barri de Terramelar per a conéixer de primera mà les impressions, suggeriments i queixes dels veïns i veïnes de la zona.

Es tracta del sext barri que el primer edil visita dins de la campanya “L’Alcalde mes a prop”, una iniciativa municipal amb què Juan Antonio Sagredo està recorrent tot el terme municipal per a acostar el consistori a la ciutadania.

Durant la cita veïnal, que ha durat prop de dues hores, l’alcalde ha pogut conéixer de primera mà les demandes dels veïns i veïnes del barri. La majoria de les més de 25 atencions que el primer edil ha dut a terme han sigut sobre informació general. Qüestions com el calendari de pagament d’impostos o les campanyes d’actuació enfront del mosquit tigre han sigut les més plantejades durant el matí.

Per la seua banda l’alcalde, Juan Antonio Sagredo ha aprofitat la trobada per a informar els presents de les millores que des de l’equip de govern s’han impulsat en el barri com la modernització de les instal·lacions esportives, l’asfaltat del pàrquing, així com les diferents actuacions per a combatre el mosquit tigre.

A més davant de les queixes dels veïns pels excrements de gossos en els carrers, l’alcalde ha revelat que en l’actualitat hi ha 600 m2 de sòl en estudi que l’Ajuntament vol destinar a la construcció de futurs pipicanes en Terramelar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × tres =

museo prehistoria
museo prehistoria